G
gosc12
Gość
Mi zawsze dajeale ja szczerze mówiąc to się żadko dopytywałam o płeć, w każdej ciąży było mi to obojętne. Najczęściej dopiero zapytałam tak 5,6 miesiąc żeby jakaś wyprawkę przygotować
![]()
Nie masz babskiej ciekawosci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi zawsze dajeale ja szczerze mówiąc to się żadko dopytywałam o płeć, w każdej ciąży było mi to obojętne. Najczęściej dopiero zapytałam tak 5,6 miesiąc żeby jakaś wyprawkę przygotować
![]()
No takie rysy delikatniejsze
Zobacz u mnie, całkiem inaczej wygląda buziaNiestety zdjęcie nie jest za duże.
Zobacz załącznik 835689
Do połowy to zazwyczaj nie miałam głowy, jak się cały czas coś działo to tylko mnie interesowało czy jest dobrze resztę schodziło na drugi plan i tak czas lecialNie masz babskiej ciekawosci![]()
Brzuszek może wydawać Ci się mniejszy bo mogła dzidzia się inaczej ułozyć, albo wcześniej byłas czymś wzdęta a teraz nie jesteś. Przerabiałam to, naszczęście lekarz raz dwa mnie uspokoilCoś dziś humoru nie mamposprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania, jestem w trakcie robienia obiadu ( gulasz z szynki) , umyłam włosy - wszystko żeby zmienić tok myśli.. Ale jakoś mnie wszystko dziś martwi.. A szczególnie dzidzia
mam wrażenie jakby brzuszek mi znikł, był jakby mniejszy i już oczywiście mam złe myśli... Płakać mi się dziś chce
syneczku daj znać że wszystko dobrze
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To nic nie zlego
Czosnek miod cytryna
Ja mam guzy tarczycy jutro onkologia co to jest;:/ sa dwa prawy wiekszy
Za mnie duzo kciukow potrzebuje
Ja bede kupować 56 i 62 i może kilka sztuk kupie na wszelki wypadek 50 bo mam mieć cc w 38 tygodniu to może być dzieciątko malutkie chociaż różnie bywaJa tez bede chciala miec wszystko pokupowane, zeby miec spokojniejsza glowe pod koniec. Tylko nie wiem jak z ubrankami. Rozmiarem.![]()
Ja nie widzęDziewczyny widzicie moje zdjęcie z USG? Nie wiem, czy się dodało?
Dla mnie dziewczynkaDziewczyny widzicie moje zdjęcie z USG? Nie wiem, czy się dodało?
,Ja na pewno bez kolderki, jedynie pieluszka na chlodniejsze wieczory![]()