Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chyba 6 ;DPiękne zdjęcie gratulujęKtóry to tc?
U mnie dalej spokój, zero objawów. Bałam się tej podróży do Pragi ale nic się nie działo więc ufff![]()
Widziec jak kropek rośnie to niezapomniane uczucie :-) pierwsze kopniaki itd ehhh rozmarzyłam się aż teraz <3Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz :* a może nawet dwoma [emoji14] strasznie jestem ciekawa tej wizyty, pierwsze moje takie doświadczenia![]()
@Onaszczesliwa2018 witaj wsrod nas. Przykro mi z powodu Twojej straty. Ja tez mam strate za soba w sierpniu tego roku. Gratuluje Ci ze sie udalo i trzymam kciuki zebysmy tym razem wytrwaly do konca!
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola, w moim przypadku *spam* niestety w ogóle nie pomagał. Ani na katar ani na gardło. Polecam bardzo inhalacje z soli fizjologicznejDziewczyny na katar P.renalen katar będzie ok czy polecacie coś innego? (kropka po P bo mi zaspamowało nazwę)
Właśnie nie mam inhalatoraOla, w moim przypadku *spam* niestety w ogóle nie pomagał. Ani na katar ani na gardło. Polecam bardzo inhalacje z soli fizjologicznej
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola, w moim przypadku *spam* niestety w ogóle nie pomagał. Ani na katar ani na gardło. Polecam bardzo inhalacje z soli fizjologicznej![]()
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kup inhalatorWłaśnie nie mam inhalatorana szczęście mam lekki katar, mam nadzieję, że na takim etapie mi pomoże.