Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym kupiła od razu taki "dla dzieci" (z małą maseczka i smoczkiem inhalujacym). Mam królika z sanity i jestem zachwycona. Wypróbowany i na synku i mężuDziewczyny a jaki polecacie inhalator? I jakie olejki czy inne środki do inhalacji na przeziębienie i zatoki?
Tez mam sanityJa bym kupiła od razu taki "dla dzieci" (z małą maseczka i smoczkiem inhalujacym). Mam królika z sanity i jestem zachwycona. Wypróbowany i na synku i mężu
[emoji2]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji173] [emoji173] [emoji173] piękneJupi! Dobra to już ostatni test - ewidentnie pasażer się zadomowiłszczęśliwa! [emoji173]️
![]()
[emoji173] [emoji173] [emoji173] piękne
![]()
![]()
Też sobie taki zrobiłam na pamiątkęJupi! Dobra to już ostatni test - ewidentnie pasażer się zadomowiłszczęśliwa! [emoji173]️
![]()
Piekne, mi juz sue testy skonczyly wiec teraz niecuerpliwie czekam na czwartek☺ a Ty jutro dobrze pamietam?Jupi! Dobra to już ostatni test - ewidentnie pasażer się zadomowiłszczęśliwa! [emoji173]️
![]()
Nieee to ewidentna ciąża :-)Od wczoraj mam ciągle ochotę płakać... to ciąża czy mi odbija?