G
gosc12
Gość
Ale bym cos zjadla, chyba juz zaczynam jesc normalnie. Bo przez ostatnir tygodnie tylko chudlam..
Co dobrego szykujecie na kolacje ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do dziewczynki mam narazie 3 Paulina, Agata, Wiktoria. Do chłopca Adam albo Kuba
Ja mialam ostatnio starszną ochotę na kebaba. Pojechaliśmy do centrum w miejsce gdzie są najlepsze w Warszawie. Jak zamawiałam to aż mi slinka ciekła. Dostałam zjadłam 2 kęsy i zostawiłam, bo jak się okazuje odrzuciło mnie od mięsa konkretnie. Nie ważne czy w kebabie czy jakJa nam sałatkę cezar
Ale nie ukrywam że zjadła bym kebaba a nie pamiętam kiedy jadłam może że 4 lata albo wiecej
U nas chyba będzie PaulinaDo dziewczynki mam narazie 3 Paulina, Agata, Wiktoria. Do chłopca Adam albo Kuba
Przepraszam ale chciałabym sie o coś zapytać. Masz męża i z tego co pamietam 20 lat? Ile lat miałaś jak wychodziłaś za mąż? Pytam z czystej ciekawości i mam nadzieje ze to pytanie Cię nie uraziłoKuba ladnie, ale moj brat juz tak ma heh. Z drugiej strony moj maz powiedzial, ze najwyzej nazwiemy syna jego imieniem hahamoj tesc i jego ojciec maja wspolne imie, ale jak dla mnie to troche dziwnie
![]()
Pewnie miałabym tak samo ale w ciąży jeszcze muszę zjeśćJa mialam ostatnio starszną ochotę na kebaba. Pojechaliśmy do centrum w miejsce gdzie są najlepsze w Warszawie. Jak zamawiałam to aż mi slinka ciekła. Dostałam zjadłam 2 kęsy i zostawiłam, bo jak się okazuje odrzuciło mnie od mięsa konkretnie. Nie ważne czy w kebabie czy jak
Ja tak jeszcze się waham ale te 3 to taki mój faworytU nas chyba będzie Paulina
![]()
U mnie tą Paulinę wymyślił syn i tak jakoś już mi się osłuchało. Drugie będzie Ewa po mojej zmarłej dawno temu mamie.Ja tak jeszcze się waham ale te 3 to taki mój faworyt [emoji5]️ i ja do dziewczynki bym chciała dwa imiona drugie chciała bym dać Cecylia po mojej babci