Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Postaram się jeszcze coś poszukać dla dziewczynkino dla niemowlaczka, co prawda ma być dziewczynka ale nie chcemy jej ubierać typowo na różowa i jakoś tak nam się Hulk zamarzył hehe dzięki za linkiSzczerze mówiąc to nigdy w życiu nie zamawiałam jeszcze nic na Ali a nawet go nie przeglądałam :O jakoś sceptycznie byłam nastawiona ale chyba jednak warto poprzeglądać
![]()
Ja płacę tak jak np na Allegro przez PayU (coś w tym stylu)Dziewczyny gratuluję wizyt i synow!
Nauczcie mnie, jak korzystac z tego alijaki adres? I jak sie później płaci? Normalnie karta?
Jedyne co znalazłam w bardziej dziewczęcej wersjino dla niemowlaczka, co prawda ma być dziewczynka ale nie chcemy jej ubierać typowo na różowa i jakoś tak nam się Hulk zamarzył hehe dzięki za linkiSzczerze mówiąc to nigdy w życiu nie zamawiałam jeszcze nic na Ali a nawet go nie przeglądałam :O jakoś sceptycznie byłam nastawiona ale chyba jednak warto poprzeglądać
![]()
Napiszesz coś więcej o tych dniach otwartych? Albo jakiegoś linka...Ja też mam problem z wózkiemOglądam i oglądam i ciągle znajduje się w każdym coś co mi nie pasuje. W sobotę jadę z M na dni otwarte do jednego sklepu w Katowicach to sobie zobaczę na żywo te modele, które mnie interesują i może w końcu coś mnie przekona
![]()
No to dopiero masz problem. U nas tez wyszlo bialko jajla, ale w niewielkim stopniu. Glownie to ta laktoza. I tez nie wiadomo czy ta nietolerancja byla od poczatku i sie dopiero teraz tak bardziej ujawnila czy jest to wtorna nietolerancja, powstala wskutek tej diety bezmlecznej przez rok.Oj to wspolczuje..... Moja bez glutenowa i bez mleczna (uczulenie na bialko mleka) oraz AZS. Wiec poniekad znam twoj bol.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tzn to są dni otwarte Bebetto akurat ale w sklepie mają też inne firmy wózkówNapiszesz coś więcej o tych dniach otwartych? Albo jakiegoś linka...
Może też bym pojechała (choć ja w niedzielę)
![]()
Płacę payU, tak jak na allegro, w sumie całość bardzo podobnaDziewczyny gratuluję wizyt i synow!![]()
Nauczcie mnie, jak korzystac z tego ali [emoji14] jaki adres? I jak sie później płaci? Normalnie karta?
Witam sie po wizytowo. Po wizycie wszystko ok malenstwo ma prawie 10 cmdostalam luteine 2 razy dziennie bo mam nisko lozysko i istnieje ryzyko krwawienia. No i najprawdopodobniej synek tak jak przeczuwalam
Zobacz załącznik 835788
Dzieki[emoji5] Juz znam temat. Corka byla przez rok na diecie eliminacyjnej. Pieklam sama chleb bezglutenowy, a na poczatku nawet gryczany. A mloda do tej pory, mimo, ze juz na diecie nie byla, pije kakao tylko na mleku jaglanym, bo zwykle przestalo jej smakowac[emoji6]Laktozę wbrew wszystkiemu dość łatwo się eliminuje (mąż też ma), mleko polecam roślinne, w zależności do czego można zmieniać skład, a robione w domu jest co najmniej kilkakrotnie tańsze niż sklepowe i bez dodatków chemicznych.
Cacao jest najlepsze na jaglanym (takie gestsze) solo jest pyszne kokosowe i wszystkie orzechowe (z migdałów, nerkowców, itd.). Do budyniu itd dowolne się sprawdza
Do tego cenowo, domowe mleko ryżowe (najlepiej z ryżu jasminowego, ładnie pachnie) czy jaglane to koszt kilkadziesiąt groszy za litr (jak się kupi tani ryż to koło 30gr), migdałowe to inna para kaloszy, choć kupując w promocji (ostatnio w Auchan były 35/kg), wychodzi ok 3,5 za litr, ale jest tak pyszne...
Można oczywiście mieszać, i np do migdałowego dodać łyżkę ryżu, wtedy mamy migdałowy smak, bardzo zdrowy napój, a cena jednak idzie trochę w dół
Z "odpadków" można zrobić słodki "twarożek" idealny np do naleśników, albo wykorzystać na mnóstwo innych sposobów![]()
Do zrobienia mleka wystarczy blender, drobne sitko, i jakieś naczynie
No i polecam stronę mag - kopalnia przepisów dla małych (i dużych) alergików
![]()
![]()