Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale super! Zazdroszczę :-)Przesylam wam troche sniegu u nas sypie ze az milo i robimy wlasnie balwana![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja o słoneczku tak, o ptaszkach nie. Mieszkam pod lasem i jak przyjdzie lato i śpię przy otwartym oknie to mnie te paskudy budzą o 4 rano zawsze.
![]()
a naprawde sa milutkie i za niewielka ceneNo i u nas lekarz widział dziewczynke dlatego się odważyłamjak nie to sama będę się nim przykrywac jestem nie duża to starczy
![]()
Ja zjadlam kolację połozyłam sie na kanapie i tak zerkam przez okno jak sypie... Maluchowi kolacja też smakowała bo sobie tam fikaZaraz może sobie paznokcie zrobie bo już mi jeden odpadł i chodzę tak już tydzień
![]()
My chcemy się pobudować za parę lat gdzieś na obrzeżach miasta blisko zieleniJa o słoneczku tak, o ptaszkach nie. Mieszkam pod lasem i jak przyjdzie lato i śpię przy otwartym oknie to mnie te paskudy budzą o 4 rano zawsze.
![]()
Ja mam cały czas hybrydy z odżywka utwardzajacaMi sie odbudowaly w trakcie ciazy, sa twarde i bialeale boje sie malowac, podobno nie z czesto mozna [emoji14] łapie jedzonko po brzuszku
[emoji173]