G
gosc12
Gość
Ważne tylko, żeby na porodowkę przyjechać ze zmytymi. Lekarz musi widzieć kolor płytki paznokcia.
Gorzej jak by jakas miala zelowe, musieli by zdzierac na sile ..... : o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ważne tylko, żeby na porodowkę przyjechać ze zmytymi. Lekarz musi widzieć kolor płytki paznokcia.
Na usg macie napisana wage ? Ja szukam i szukam i chyba nie ma :/
Mi ostatnio zakładali pulsykometr na umolowane paznokcie i wszystko było ok. Ale podobno tylko te nowsze pyusykometry nie są zakłócane przez lakierWażne tylko, żeby na porodowkę przyjechać ze zmytymi. Lekarz musi widzieć kolor płytki paznokcia.
Sa dwa uniwersalne[emoji3] Kupilam jeden z nich[emoji3]Właśnie widziałam kocyki w biedronce i się zastanawiam czy kupić bo wydaje mi się ze są albo typowo chłopięce albo dziewczęce :/ no ale chyba kupie jednak dla dziewczynki tak jak lekarz przewidział najwyżej zostatnie schowany :d
Chyba kości udowejDziewczynypisałyście wcześniej tu o wagach waszych dzieciaczków to z Ciekawości i ja zapytam, moje na dzień dzisiejszy ma 145.37g 15 i 5 tc a u was jaka waga była w tym czasie?
i mam jeszcze jedno pytanko dziewczyna pisała jak na podstawie długości czegoś x7 można obliczyć mniej więcej długość dzidzi, jaka to była długość, czego ?
Na tym etapie na którym Ty jesteś jeszxze nie podaje się orietacyjnej wagiNa usg macie napisana wage ? Ja szukam i szukam i chyba nie ma :/
i razy 7 czy 4 ?Chyba kości udowejktoś to Oli pisal
![]()
Waga jest podawana dopiero po 14tc (lub po 15)... Wcześniej mierzy się długość od głowy do pupyNa usg macie napisana wage ? Ja szukam i szukam i chyba nie ma :/
To chyba anestezjolog przy ew. cesarce musi widzieć naturalny kolor, chyba nie chodzi tylko o pulsykometr.Mi ostatnio zakładali pulsykometr na umolowane paznokcie i wszystko było ok. Ale podobno tylko te nowsze pyusykometry nie są zakłócane przez lakier
Wystarczy mieć w domu pilniczek i z jednego spilowac w drodze do szpitala jeśli tak się tym martwiszGorzej jak by jakas miala zelowe, musieli by zdzierac na sile ..... : o