SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Już nie pamiętami razy 7 czy 4 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już nie pamiętami razy 7 czy 4 ?
okej, dziękiJuż nie pamiętamolaa 7 pewnie wie bo to jej ktoś pisal
![]()
No to pewnie 7 bo to odpowiednia długość na ten tydzień ciążyokej, dziękijak 7 to moje maleństwo ma niecałe 12 cm
![]()
Chyba z nogami ... [emoji39]okej, dziękijak 7 to moje maleństwo ma niecałe 12 cm
![]()
Wyslij linktez musialy czekac tyle co my
doczekac sie nir mozemy ale jednak ciaza to najpiekniejszy okres w zyciu kobiety
![]()
Mi w szpitalu mówili, że chodzi tylko o pulsykometr. Ginekolog na izbie przyjęć mi tak powiedział.To chyba anestezjolog przy ew. cesarce musi widzieć naturalny kolor, chyba nie chodzi tylko o pulsykometr.
Wgl czytałyscie dzisiaj wiadomosci? Pewna mama na pomorzu pojechała z 8 miesięczną córka na zakupy. Ona poszła do sklepu a córka została w samochodzie. Jak mama wróciła to dziecko już nie żyło. Ratowali ją ale sie nie udało. Przyczyną śmierci było prawdopodobnie zachłyśnięcie. Straszne
może masz określoną długość ciałka? ja mam już wagę, jest określona skrótem EFW. jak masz długość to wagi możesz nie mieć![]()
i razy 7 czy 4 ?
Coś strasznego... czytałam o tym dzisiaj. Niektórzy są okropnie nieodpowiedzialni :-(Wgl czytałyscie dzisiaj wiadomosci? Pewna mama na pomorzu pojechała z 8 miesięczną córka na zakupy. Ona poszła do sklepu a córka została w samochodzie. Jak mama wróciła to dziecko już nie żyło. Ratowali ją ale sie nie udało. Przyczyną śmierci było prawdopodobnie zachłyśnięcie. Straszne