reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja na początku ważyłam 47.3 później schudłam do 44.5 przez mdlosci i obecnie mam na liczniku 46.7 cżyli powoli wracam do wagi sprzed ciąży a dziś zaczynam 17 tydzień

reklama
A skoro ja przez całą ciąże nic nie przytyłam to chciałabym wierzyć, że idąc tym tropem nie przytyje nic hihihi

f2w39n7303c24ozn.png
Trochę musisz, w końcu 100g a 3kg plus wody płodowe, łożysko itd - więc trochę trzeba ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja zapowiedziałam mojemu mężowi że daje sobie podwiazac jajowody. Kończę 39 lat i moje blizniaki przyjdą na świat. Myślę , że mi wystarczy [emoji16]
2 psy i dwa maluszki i mój maz , który ma takie pomysły , że pod farba zapewne jestem już siwa. Dziękuję .... [emoji16][emoji379] więcej nie planuje.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to Ci ciągle pozytywnie zazdroszczę tych dwóch Szkrabów :)

Ja to Ci ciągle pozytywnie zazdroszczę tych dwóch Szkrabów :)
Dziekuje [emoji173][emoji8]
Na początku szok i straszny stres przez cały pierwszy trymestr . Na każdych badaniach słyszeliśmy że mamy się nie cieszyć , bo mój wiek i blizniaki to ogromne ryzyko poronieniem. Modlilismy się by z nami zostały. Trochę nerwów nas ten pierwszy trymestr kosztował [emoji85]
Ale radość na prenatalnych bezcenna. Gdy widzisz dwa... jedno delikatnie przebiera nóżkami a drugie wyciąga rączkę w pozdrowieniu , że mogliśmy policzyć paluszki [emoji16][emoji173][emoji7]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry