olaaa7
Fanka BB :)
A brałaś jakiś antybiotyk?Współczuje
Ja w pierwszej ciazy 5-6 tydz miałam anginę i myślałam ze się popłacze ale na szczęście wszystko było Ok
Bądź dobrej myśli
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A brałaś jakiś antybiotyk?Współczuje
Ja w pierwszej ciazy 5-6 tydz miałam anginę i myślałam ze się popłacze ale na szczęście wszystko było Ok
Bądź dobrej myśli
Witaj tak w ogóle w gronie lipcowych mamZależy jaka praca fizyczna czy siedzenie w biurze jak się czujesz nie znam do końca tematu piszesz o plamieniach
A brałaś jakiś antybiotyk?
Ja na twoim miejwcu bym nie ryzykowała, skoro pojawily się plamienia to moim zdaniem lepiej dmuchać na zimne i kontynuować L4.A co myślicie o powrocie do pracy? jestem na l4 do 08.12 i szefowa mnie pyta czy jeszcze wrócę.. A po tym co przeszłam i teraz tym plamieniu ciężko mi się określić.. ?? Jakieś rady?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Witaj tak w ogóle w gronie lipcowych mampoprzednia ciążę straciłam.. Córka z wada genetyczną a teraz dziś dokładnie 6t i było plamienie, mam duphaston i ustało, a pracuje w żłobku - bieganie, dźwiganie, przewijanie.. To nie to że mi się nie chce ale boję się że może się coś stać.. Dzień przed pojawieniem się plamienia dźwigałam leżaki.. Niestety ale ktoś musiał a w pracy nie rozgłaszam jeszcze nowiny o ciąży z obawy co będzie dalej..
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A można zrobić ją od razu tajną? Nie chce żeby znajomi na razie wiedzieli...Wpisz „lipcowe mamy 2018” bo za nic nie mogę linka z telefonu dodać a jeszcze mnie administratorka nie zaakceptowała, 3 mamy dopiero tam są [emoji6]
o już mam Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Ja też nie widzę, wyskakuję mi tylko czerwcowe- lipcowe mamy 2018, ale ta grupa jest widoczna i widać kto w niej jest :/ Kusi mnie by wejść, ale każdy ze znajomych zobaczy, że dołączyłam do takiej grupy :/