reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Marika pare kolexanek ma dekodery angel sounds , uzywa sa w 30 tc ale ja osobiscie hmmm nie tyle co nie mam ale opinia moja taka ze z dekoderem wiekszy stres bo nie zalapiesz tym czasem tenta a
Stres jedziesz na ip a tam pieknie bije wiec po co taki stres ;))

Zs znieczulenie trzeba zaplacic wczesniej i wczesniej powiedziec, ze by sie chcialo tak ?
Z tego co wiem to kwestia płacenia zależy od konkretnego szpitala, w moim jest za darmo przez całą dobę, wcześniej kosztowało 500 czy 700 zł (nie pamiętam) było tylko w ciągu dnia bo anestezjolog też był tylko w ciągu dnia. Powiedzieć trzeba nie wiem kiedy bo to moja pierwsza ciąża :D Ale pewnie max do jakiegoś tam rozwarcia, żeby nie było za późno :) Ale w razie czego u mnie jest też gaz z którego można skorzystać :P

Z tego co wiem to kwestia płacenia zależy od konkretnego szpitala, w moim jest za darmo przez całą dobę, wcześniej kosztowało 500 czy 700 zł (nie pamiętam) było tylko w ciągu dnia bo anestezjolog też był tylko w ciągu dnia. Powiedzieć trzeba nie wiem kiedy bo to moja pierwsza ciąża :D Ale pewnie max do jakiegoś tam rozwarcia, żeby nie było za późno :) Ale w razie czego u mnie jest też gaz z którego można skorzystać :p

I mam nadzieje, ze przy znieczuleniu nie zrobie cos zle. Bo juz chyba kiedys pisalam, ze po takim znieczuleniu sie nie wir kiedy przec.. Kiedy skurcz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry