reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jak byłam na sierpniówkach 2017 też powstała grupa na fb. Jakoś mi nie podpasowała, wielu innym dziewczynom też nie i zostałyśmy na babyboom na zamkniętej grupie.
Ale zobaczą tą na FB pod warunkiem, że będzie zamknięta - nie chce żeby dalsi znajomi wiedzieli o ciąży.

No właśnie to mi przeszkadza w tej na fb, od razu wszyscy będą wiedzieli, a tutaj jednak zachowujemy swoją ciąże dla siebie [emoji846]
Często na tych fejsbukowych grupach robią się gownoburze o byle pierdole niestety...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mysle że później bedzie mozna zrobic zamkniętą grupe na FB dla ograniczonej ilości osób zamiast zamkniętego forum tutaj. Teraz napewno duża część z nas nie wejdzie do FB grupy z obawy przed tymze wszyscy sie dowiedzą...

@żabila daj znac jak juz sie u Ciebie sytuacja wyklaruje... trzymamy kciuki żebyś miała przeciwciała

Ja z grupą fb też bym się puki co nie spieszyła :)
mam już wynik bety!! podaję po kolei:
6.10 - 87,40
9.10 - 309,80
13.10 - 1277,00
Super [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny,jak sie dzis czujecie ?ja oookropnie, :/ dzis powiedIalam swojej mamie I siostrzeo ciazy,ryczalysmy wszystkie 3,pozniej pojechalam do tesciowej zeby I ja narazie poinformowac ale cos zla byla I dalam sobie na wstrzymanie :-) narazie chcialabym zeby tylko te osoby wiedzialy a dalej powiem po nastepnej wizycie,ja biore tylko kwas foliowy. Czy ktoras tez bierze tylko kwas czy wszystkie cos dodatkowego dupka czy lutka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry