reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja nie mam pojęcia z której strony jest łożysko, dziecko i cała reszta, nie pytałam o to. Lekarz tylko wspominał, że łożysko jest ładnie wysoko, tyle wiem.
Na wyniku z prenatalnych mam napisane, że łożysko z lewej strony macicy

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A jak bys wolala ? Kropla w krople czy rozne ?:)
Moja mama to jednojajaowka [emoji16]
Mój dziadek przez wiele lat je mylił.
Wiesz dla mnie nie ma kompletnie znaczenia. Najważniejsze by były zdrowe. Gdyby ta ciąża nie była okupiona depresja i cierpieniem to pewnie bym miała oczekiwania a tak... po 7 poronieniach w moim wieku ( 39) marzę tylko by oba maluszki dotrwaly w zdrowiu do szczęśliwego rozwiązania. [emoji173]
Moja mama marzy o wnuczce, a jeszcze lepiej dwóch. Ma dwóch wnuków i marzą się jej kiteczki [emoji16] myślę , że jej marzenie nie spełni. Czuje to [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

To jest bardzo dobre nastawienie, niezależnie od tego, czy się sprawdzi ;)

Na pewno taka zaufana osoba jest super ważna, ale u mnie właśnie poród trwał -naście a nie kilka godzin, bo nic mi się nie rozwierało, nie skracało, nie odeszły wody a były mega skurcze, więc tutaj i położna cudów nie zrobi :baffled::baffled::baffled:

...ale mimo to póki co wciąż jestem chyba za SN....
Ale co czy się sprawdzi? To, że poboli? Boli wszystkich to nie ma co sprawdzać

f2w39n7303c24ozn.png

Moja mama to jednojajaowka [emoji16]
Mój dziadek przez wiele lat je mylił.
Wiesz dla mnie nie ma kompletnie znaczenia. Najważniejsze by były zdrowe. Gdyby ta ciąża nie była okupiona depresja i cierpieniem to pewnie bym miała oczekiwania a tak... po 7 poronieniach w moim wieku ( 39) marzę tylko by oba maluszki dotrwaly w zdrowiu do szczęśliwego rozwiązania. [emoji173]
Moja mama marzy o wnuczce, a jeszcze lepiej dwóch. Ma dwóch wnuków i marzą się jej kiteczki [emoji16] myślę , że jej marzenie nie spełni. Czuje to [emoji16]

Aż jestem ciekawa czy Twoje przeczucia się sprawdzą :) Bo póki co wiecie coś ?

To jest bardzo dobre nastawienie, niezależnie od tego, czy się sprawdzi ;)

Na pewno taka zaufana osoba jest super ważna, ale u mnie właśnie poród trwał -naście a nie kilka godzin, bo nic mi się nie rozwierało, nie skracało, nie odeszły wody a były mega skurcze, więc tutaj i położna cudów nie zrobi :baffled::baffled::baffled:

...ale mimo to póki co wciąż jestem chyba za SN....
Chodzi Ci o to, że może się zdażyć, że konieczne będzie cc?

f2w39n7303c24ozn.png

Aż jestem ciekawa czy Twoje przeczucia się sprawdzą :) Bo póki co wiecie coś ?
Kiedyś dziewczyny pisały że jak na USG na końcu kręgosłupa widac taki ogonek to dziewczynka. Maleństwo które wyciągnęlo roczek pokazując paluszki taki ogonek ma.
7 razy byłam w ciąży i 7 razy poronilam , nigdy nie śniły mi się dzieci w brzuchu. Jeśli snilam to o poronieniu. A tu pierwszy raz mi się śniło że mam transparentny brzuch i widzę dwie fikajace w wodach oporowych dziewczynki [emoji23] może coś w tym jest
Mój mąż ma dwie dorosłe córki , więc doświadczenie w majstrowaniu płci pięknej ma [emoji16]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry