Jola92
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że misię to uda. Teraz jak myślę o papierosie to aż mi żołądek do gardła podchodzi, mam nadzieje, że tka zostanieNie wracaj wlosy pachnace twarz lepsza rece nie smierdza a po 10 latach pluca odetchna i podziekuja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, że misię to uda. Teraz jak myślę o papierosie to aż mi żołądek do gardła podchodzi, mam nadzieje, że tka zostanieNie wracaj wlosy pachnace twarz lepsza rece nie smierdza a po 10 latach pluca odetchna i podziekuja![]()
Ja od początku ciąży do teraz mam 37 stopni.Na poczatku czy przez cala ciaze ma sie lekko podwyzszona temperature ?
Mam nadzieję, że misię to uda. Teraz jak myślę o papierosie to aż mi żołądek do gardła podchodzi, mam nadzieje, że tka zostanieAle boję się, że dostane piewszy jakiś powalony rejs po powrocie do pracy i zapale
![]()
Bardzo chcę karmić piersią i mam nadzieję, ze skoro mi tego życzysz to tak będzieZycze ci kp po porodzie nie mozesz wtedy palic [emoji23][emoji85][emoji85][emoji1][emoji85]
Ja mam C, handmade, długość ok 130-135cm, spałam na razie na niej raz, i było mi bardzo wygodnie, a ponoć w bardziej zaawansowanej ciąży sprawdza się rewelacyjnieA ja tak teraz z innej beczki. Macie może takie poduszki dla kobiet w ciąży? Ja planuje zakup ale masa tego jest i różne rodzaje kształtu... nie wiem która najlepsza, może doradzicie cos?![]()
Ooo pokaż jakie kupiłaś body bo ja też kupiłamAle przecież szyjkę pod względem skracania ocenia się najwcześneij w 16 tygodniu
I warto pamietam, że palenie rodziców zwiększa ryzyko śmierci łózeczkowej! Ja przed ciążą paliłam. Mega stresująca praca więc srednio co godzina można było mnie spotkac w palarni. Teraz oczywiście nie palę i mam nadzieję, że do tego nie wróce
Poronienia we wczesnym tygodniu są powodowane... no właśnie niewiadomo czym. Cały czas trwają badania. Zazwyczaj jest tak, że dochodzi do poronienia bo natura wiedziała, że zarodek się nie rozwinie a jesli jednak sie rozwinie to będzie obarczony ciężkimi wadami. Ale że skracająca szyjka powoduje poronienie we wczesnym tygodniu ? pierwsze słysze... Tym bardziej że tą szyjkę zaczyna się badać pod tym względem między 16 a 20 tygodniem. No chyba, że kobieta ma takie przeboje w wywiadzie ginekologicznym
Ja też mam straszne bóle, szczególnie odcinka krzyżowego. U mnie jest to spowodowane wypadkiem samochodowym ale też tyłozgieciem. Ale teraz ta macica się prostuje i fatycznie boli mniej
Ale się obkupiłam! W C&A, smyku i auchanieAle cieszę sie że nie zostawiamy wszyskiegona ostatnią chwile
![]()
Kochana ciesz sie tym okresem ciazy i powoli kupuj ja sie przelamalam i co mnie zdziwilo to D powiedzial bylo wziazc jeszcze jeden kocyk. Mam zamiar po troszku kompletowac. A moze 1 lutego dowiem sie jakiej jest dzidzia plci wtedy bede chyba wpadac wlasnie w ten szal zakupow ale z rozsadkiem.Widzę dziewczyny że już wiele z was kupuje jakieś ciuszki, kocyki dla dzidzi... Ja chyba muszę się przemóc i też coś kupić żeby zacząć się bardziej cieszyć i myśleć że tym razem będzie dobrześliczne te rzeczy dla maluszków
pewnie jak już się rozpędzę to nie będę mogła się pohamować, tego obawia się mój chłopak
że wpadnę w szał
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja tez ❤❤ czekam do 16/20 tyg.Widzę dziewczyny że już wiele z was kupuje jakieś ciuszki, kocyki dla dzidzi... Ja chyba muszę się przemóc i też coś kupić żeby zacząć się bardziej cieszyć i myśleć że tym razem będzie dobrześliczne te rzeczy dla maluszków
pewnie jak już się rozpędzę to nie będę mogła się pohamować, tego obawia się mój chłopak
że wpadnę w szał
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ooo pokaż jakie kupiłaś body bo ja też kupiłamz długim rękawem takie jasne kremowe z malutkimi wzorami rozmiar 62
super są jakościowo, muszę jeszcze kupić
Aaa już doczytałamśliczne, szczególne te z liskiem [emoji7]
Zobacz załącznik 835997