reklama

Lipcowe mamy 2018

My juz kupilismy lozeczko, zeby juz sie przelamac z tymi zakupami i nabrac jeszcze wiecej nadzieji, ze bedzie dobrze :)

Na tym etapie podaje się progesteron dopochwowo, czasem zakłada pessar lub szew. Coś tam da się zrobić, szyjka nie skraca się zc dnia na dzień do 0:)

Mi sie skrocila w pierwszej ciazy w ciagu dwoch tygodni, pomiedzy wizytami :/ z 4 cm bylo 1,5 cm i rozwarcie 0,8 cm. To bylo miedzy 19-21 tygodniem ciazy. A i skrocila sie bezobjawowo, bez bolu, bez krawienia :/

reklama
@ margana ja też pierwsza ciąża bóle krzyżowe, tylko córka mniejsza 3770 no i zakończone cc
Okropne sa te krzyzowe[emoji53] No ja bylam cieta i szyjka pekla, a mloda byla cala w wybroczynach z wysilku[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No właśnie co do zakupów, w jakich rozmiarach kupujecie? Najmniejsze jakie widziałam to 44, myślicie że takie się przydadzą, czy od razu większe?

ja większe będę kupować. te pierwsze rozmiary to dziecko i tak ponosi chwilkę. A myślę że jak mu się delikatnie większe założy to krzywda się nie stanie a jeżeli lipiec się do nas uśmiechnie i będzie słonecznie to nawet lepiej jak luźniejsze :) takie moje zdanie :)

reklama
No właśnie co do zakupów, w jakich rozmiarach kupujecie? Najmniejsze jakie widziałam to 44, myślicie że takie się przydadzą, czy od razu większe?
Moim zdaniem mozesz kupowac takie 50 . Moje chlopaki mialy 51 cm to te 56 byly za wielkie i na poczatek zakladalam te 50 i mieli jeszcze luz.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry