Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie, ale wrazie czego trzeba miec pare takich gdyby porod przyszedl wczesniej to sie maluch utopi w 62Najlepiej poczekać na ostatnie usg, wtedy mniej więcej będzie wiadomo, czy rodzi się maleństwo, czy spore niemowlę, może się okazać, że nawet 56 niepotrzebne.
Dzięki. W takim razie najmniejsze będę kupować w rozmiarze 50, bo pewnie urodzą się trochę mniejsze niż przeciętne niemowlaki. I macie racje, w razie potrzeby zawsze można dokupić szybciutko mniejsze. Nawet widziałam w przyszpitalnym sklepiku.
Ja narazie jak idę z kimś do sklepu dziecięcego to czuję się obco [emoji16] jak by na mnie patrzyli "co ona tu robi" [emoji16] jak przed ciąża byłam to normalnie innym dzieciom prezenty robiłam wpadałam do tych sklepow [emoji16]Widzę dziewczyny że już wiele z was kupuje jakieś ciuszki, kocyki dla dzidzi... Ja chyba muszę się przemóc i też coś kupić żeby zacząć się bardziej cieszyć i myśleć że tym razem będzie dobrześliczne te rzeczy dla maluszków
pewnie jak już się rozpędzę to nie będę mogła się pohamować, tego obawia się mój chłopak
że wpadnę w szał
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też tak mam dzisiaj . Biorę wielkie poduchy z sofy, nogi do góry i odpalam jakiś serial .Dzisiaj znowu ja sie martwie, boli mnie kregoslup jak na miesiaczke i pobolewa brzuch, jak zle siegne po picie lub zle siade to mnie kluje.. Nie wirm czy to normalne.![]()
Tez jak bylam w Smyku ostatnio poogladac to czulam sie podobnieJa narazie jak idę z kimś do sklepu dziecięcego to czuję się obco [emoji16] jak by na mnie patrzyli "co ona tu robi" [emoji16] jak przed ciąża byłam to normalnie innym dzieciom prezenty robiłam wpadałam do tych sklepow [emoji16]
![]()
Mnie biodra strasznie bolą dzisiaj i cały dzień bym spałaJa też tak mam dzisiaj . Biorę wielkie poduchy z sofy, nogi do góry i odpalam jakiś serial .
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem w szoku. Znowu [emoji23] Będzie chłopak [emoji44]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie biodra strasznie bolą dzisiaj i cały dzień bym spałaJa też tak mam dzisiaj . Biorę wielkie poduchy z sofy, nogi do góry i odpalam jakiś serial .
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom