Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem w szoku. Znowu [emoji23] Będzie chłopak [emoji44]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Albo jak będziemy miały za sobą kilka zakupów [emoji16]Tez jak bylam w Smyku ostatnio poogladac to czulam sie podobniemysle, ze jak nam brzuszki podrosna to bedzie troche inaczej
![]()
Czuje się dużo spokojniejsza wole leżeć w szpitalu i być pod opieką niz zostawiona sama sobie i się martwić czy jest okej wierzę z całych sił ze będzie dobrze <3Super że z dzidzią okej i fajnie że masz tak z góry wszystko powiedziane.. mam nadzieje że jesteś spokojniejsza jak wiesz co się dzieje i na co trzeba się przygotowaćdużo zdrówka dla was :*
To pewnie nifty albo to drugieZ PAPP-A Ci plec wyszla ?![]()
Kolejny mezczyznasuper
![]()
musi być dobrze!Czuje się dużo spokojniejsza wole leżeć w szpitalu i być pod opieką niz zostawiona sama sobie i się martwić czy jest okej wierzę z całych sił ze będzie dobrze <3
Ja jeszcze czekam na pierwsze zskuoy 4/8tc. Chyba, ze sie nie opre wczesniej bedac gdzies w sklepieAlbo jak będziemy miały za sobą kilka zakupów [emoji16]
![]()
Ja jak w 16tc pójdę na 4D i będzie widać co mam w środku to pójdę coś kupić [emoji16]Ja jeszcze czekam na pierwsze zskuoy 4/8tc. Chyba, ze sie nie opre wczesniej bedac gdzies w sklepiecalkirm mozliwe
![]()