Super! No i gratuluję synkaJestem w szoku. Znowu [emoji23] Będzie chłopak [emoji44]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
(to nifty?)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! No i gratuluję synkaJestem w szoku. Znowu [emoji23] Będzie chłopak [emoji44]![]()
To gratuluje synka[emoji5] Czemu w szoku? Miala byc dziewczynka?Jestem w szoku. Znowu [emoji23] Będzie chłopak [emoji44]![]()
Slicznosci[emoji3]![]()
![]()
NieNo domyslam sie. U mnie troche inna praca, alw tez wiele podobnych ruchow jesli chodzi o kregoslup[emoji53] A robilas cos z tym kregoslupem?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No ciaza na pewno pogarsza sprawe. Ale mnie juz za bardzo boli, po porodzie zamierzam sie tym zajac, bo juz chwilami nie daje rady.Niesą dni kiedy jest mniej dzieci i wtedy odpoczywa i przestaje boleć
no i w weekendy też jak odpocznę
a teraz na zwolnieniu to myślę, że ciąża też jest przyczyna tych boli
![]()
Nie wiem czy będzie czas i kasa po ciążyNo ciaza na pewno pogarsza sprawe. Ale mnie juz za bardzo boli, po porodzie zamierzam sie tym zajac, bo juz chwilami nie daje rady.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A w ciazy wolno plastrow rozgrzewajacych ?No ciaza na pewno pogarsza sprawe. Ale mnie juz za bardzo boli, po porodzie zamierzam sie tym zajac, bo juz chwilami nie daje rady.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No to prawda.Nie wiem czy będzie czas i kasa po ciążyzobaczę jak to będZie bo wydatki dojdą i obowiązki
![]()
Ja tez tak niedawno mialam. To tylko hormony[emoji6] Oby szybko sie polepszylo!A mnie jakas depresja chyba łapie. Oby nie.. Moze tylko taki dzień. Nic oprocz ciazy mnie nie cieszy, najlepiej z lozka nie wychodzic![]()