Margana
Fanka BB :)
Nie mam pojecia[emoji53]A w ciazy wolno plastrow rozgrzewajacych ?
Aniołek[*]8.08.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam pojecia[emoji53]A w ciazy wolno plastrow rozgrzewajacych ?
Myślę, że nie... Raz użyłam przed ciąża po pracy i miałam czerwone do okola plastra i kazałam facetowi to ze mnie zdjąć bo piekło przeokrutnie.... Jak ściągał (a miałam dwa koło siebie) to aż mi łzy leciały z bólu...A w ciazy wolno plastrow rozgrzewajacych ?
I nie dość, że w koło plastra to jak zdjął to oczywiście i pod plastrem... Żywy ogieńA w ciazy wolno plastrow rozgrzewajacych ?
Ja mam
Co usg dopochwowe od 5 tc do 18 tc co bedzie 26/1 usg
Bo niestety tak dzialaja, wyciagaja bol. I z pewnoscia by pomogly na te bole ale sprawdzic trzeba najpierw czy wolnoMyślę, że nie... Raz użyłam przed ciąża po pracy i miałam czerwone do okola plastra i kazałam facetowi to ze mnie zdjąć bo piekło przeokrutnie.... Jak ściągał (a miałam dwa koło siebie) to aż mi łzy leciały z bólu...
![]()
U mnie też ostatnio jakoś depresyjnie. Trochę słońca by się przydało. Ale USG zawsze poprawia nastrójOto moje szkraby. Jeden niestety się chowa.
Zobacz załącznik 836008 Zobacz załącznik 836007
Mi tez zawsze sprawdza wymaz, czy macica ladnie rosnie, czy dzidzius ma sie dobrzeJa też mam cały czas co wizytę badanie dopochwowe bada mi wymaz pod mikroskopem ,dl szyjki itd a później na koniec zawsze jeszcze ogląda Synusia przez brzuch także u mnie to jakieś 2 w 1![]()
Uff doczytalamWas, chyba nie pominie lampy nic..
Gratuluję udanych wizyt i poznania kto mieszka w brzyszku
Ja leżę... Wzięłam magnez coś mnie brzuszek pobolewa i okropnie chce mi się spać![]()