Margana
Fanka BB :)
No od noszenia slidkiego ciezaru to boli[emoji6] Tylko, ze mnie to juz boli bez konkretnej przyczyny[emoji53]Ja noszac corke tez bol plecow maz masuje wieczorem
Weekend to on nosi [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No od noszenia slidkiego ciezaru to boli[emoji6] Tylko, ze mnie to juz boli bez konkretnej przyczyny[emoji53]Ja noszac corke tez bol plecow maz masuje wieczorem
Weekend to on nosi [emoji3]
No lepszy bylvy magnez, musisz sie zaopatrzyc.I nie wiem czy wziac nospe czy sie wstrzymac od tabletek.. Bo magnezu nie mam
Bedziesz spokojniejszaale ja chyba nie chcialabym tak wszystkiego naraz kupoeac, wole sobie ta radosc rozlozyc na raty
![]()
Oj to mnie nie pobiłas [emoji39] od siostry mam wozek, lozeczko, butelki, basen z kulkami dla dziecka, laktator, wyparzacz do butelek, sliniaki, ubranka, poduche C do spania i jeszcze w niedziele ma mi dowieźć [emoji16]Ja to chyba najlepsza z was
Mam juz lozeczko, jutro dostawa , couszki z 200sztuk 50-74[emoji23][emoji23]( kuzynka meza wyslala czesc plus przeceny teraz)
Wozek kupujemy za tydz)
Ale porod cgce w czerwcu [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
No od noszenia slidkiego ciezaru to boli[emoji6] Tylko, ze mnie to juz boli bez konkretnej przyczyny[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oj to mnie nie pobiłas [emoji39] od siostry mam wozek, lozeczko, butelki, basen z kulkami dla dziecka, laktator, wyparzacz do butelek, sliniaki, ubranka, poduche C do spania i jeszcze w niedziele ma mi dowieźć [emoji16]
![]()
Mam dwie starsze siostryRany to wy macie dobrze wszystko gratis)
Tak, tez. Dlatego chcialabym sie tym zajac, ale najpierw musialam sie zajac zatokami. I tak wiecznie cos[emoji53]Ale przed ciaza tez ?