G
gosc12
Gość
Kochana bez skierowania nic nie musisz tylk oto koszt Ok 2500 tys
![]()
Koszt wiem, ze taki. Cos za cos
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana bez skierowania nic nie musisz tylk oto koszt Ok 2500 tys
![]()
Skoro taki drogi i tyle stresu to co bym miala ze sprzetem za 200zl..![]()
Wazne zadanieJaka u Wasz będzie różnica wieku?
Wiesz co może w późniejszych tygodniach łatwiej wyszukać nie wiem ale to wtedy dla mnie bezsens trochę bo się już ruchy czuje
A ruchy ciekawsze od swojego tetnabo pewnie czesciej bym sie mylila i zachwycala jelitami
![]()
![]()
Corka ma 10 mscy
Zaszlam drugi raz 6 mscy po cc
Termin 30/6 corka bedzie miec 15 mscy
Juz nie moge sie doczekac[emoji7]po porodzie bedziemy uwazac bo troche juz niebezpiecznie bedzie znow ciaze miec po paru mscachgdyby nie organizm cierpiacy moglabym co rok do 42 lat ( mam 38)[emoji16][emoji16]
Karla zdjecie na avatarze to Ty? I to z tych czasow czy jakies stare ? Ja myslalam, po zdjeciu ze masz ze 20 lat8 lAt masakra [emoji23][emoji23][emoji23] będę miała drugiego jedynaka
![]()
Podczas karmienia piersia chyba nie wolno tabletek antyk. Zazywac ? Bo tez bym nie chciala zajsc w ciaze zaraz po porodzie. Jednym bym sie jeszcze nie nacieszyla a juz bym drugie na usg ogladalaPrzy karmieniu piersia zaszlam , mozliwe to pomoglo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]mowia ze kp chroni przed ciaza [emoji15][emoji14][emoji14]
Miłego wieczoru dziewczynyja Zmykam do kina a później na kolacje na mieście
o ile nie usnę hahaha
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3