Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiedzieć Wam coś smiesznego? Nadal nie ma wody a moj organizm stwierdził ze to wspaniała pora na biegunke! Jakies pomysły?
OMG! Wspolczuje. Nie masz skad wody zdobyc? Jakas studnia na dzialce niedaleko czy cos? Jak nie to pozostaje mineralka[emoji53] W biedrze sa takie baniaki 5l.Powiedzieć Wam coś smiesznego? Nadal nie ma wody a moj organizm stwierdził ze to wspaniała pora na biegunke! Jakies pomysły?
Zycze zeby bol glowy szybko przeszedl!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
beczkowozów nie podstawili. Na osiedlu dużo rodzin z malymi dziecmi które generuję wiele potrzeb wymagających wody. Co najlepsze to problem do administracji był zgloszony telefonicznie o 9:30, a Pani w admnistracji informację do wodociągów przekazała dopiero o 14. Mamy z nią wiecznie problemy. Ale możemy zmienić dopiero jak będzie przeniesienie własności z dewelopera na mieszkanców. A to nie wiadomo kiedy nastąpi bo deweloper ma wiecznie jakieś problemyO Boze jeszcze tomnie też dziś dopadła , ale nie mam problemow z wodą więc chociaż o tyle miałam łatwiej
kurde powinni wam jakieś odszkodowanie płacić za każdy taki brak wody przecież to nie ludzkie :/
Ka tez sie zdrzemnelam. Fatalnie sie czuje, chyba pojde w poniedzialek do lekarza[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Wody nie ma skąd wziać to nowuiukie osiedle, dookoła tylko budowa. Jestem sama w domu bez auta, do sklepu 2 km, nie mogę nieść tych baniaków... Już naskrobalam maila do administracji w którym dosć dosadnie wyraziłam swoje niezadowolenie, oraz ocenilam ich pracę. Muszę czekać do rana na męża...OMG! Wspolczuje. Nie masz skad wody zdobyc? Jakas studnia na dzialce niedaleko czy cos? Jak nie to pozostaje mineralka[emoji53] W biedrze sa takie baniaki 5l.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Nawet
beczkowozów nie podstawili. Na osiedlu dużo rodzin z malymi dziecmi które generuję wiele potrzeb wymagających wody. Co najlepsze to problem do administracji był zgloszony telefonicznie o 9:30, a Pani w admnistracji informację do wodociągów przekazała dopiero o 14. Mamy z nią wiecznie problemy. Ale możemy zmienić dopiero jak będzie przeniesienie własności z dewelopera na mieszkanców. A to nie wiadomo kiedy nastąpi bo deweloper ma wiecznie jakieś problemy