kinga30
Fanka BB :)
No całe szczęście, dzięki niej mogę spokojnie polegiwacNo właśnie dlatego się zmartwilam żebyś sama nie została. Ale jak jest Mamcia to dobrze .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No całe szczęście, dzięki niej mogę spokojnie polegiwacNo właśnie dlatego się zmartwilam żebyś sama nie została. Ale jak jest Mamcia to dobrze .
Oni szukają przycyzny od wczoraj od 15... Wiedzą tylko, że jest wyciek i nie potrafią go znaleźć. Cały czas kręcą się ludzie z wodociągów po osiedlu
Pewnie. Zawsze czekamy. Z reszta my baaaardzo rzadko opijemy z kranu. Także nie będzie z tym problemu![]()
Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź CzarnogóręJa jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę![]()
Kinga trzymam kciyki zeby szybko zlecialo! A mama zostaje z Toba?Cześć dziewczyny. A mój mąż już dzisiaj do pracyi 2 tygodnie bez niego
ale mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci. Wtorek wyniki morfologia i mocz, czwartek wizyta
Matko, straszne to jest[emoji20] Ma Ci kto dzis ta wode przywiezc?Hejo!witam się z Wami zaniedbana. Tak wody nadal nie ma... I nie wiadomo kiedy wróci. Jestem zła jak nigdy
Ja widzę ataki jeszcze na ziemi. Czasami potrafię sama taką osobę uspokoić, w razie potrzeby wzywam ambulatorium. W samolocie nie wiem co się robi, dlatego cieszę sie że nie jestem stewardessą@Jola92 naprawdę jest sporo osób które mają taki atak paniki w samolocie? Co wtedy się robi, żeby jakoś uspokoić pasażera?
TakKinga trzymam kciyki zeby szybko zlecialo! A mama zostaje z Toba?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017