Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem. Znajdziecie na wszystko sposóbPrzyleci na pewno przed porodem i zostanie trochę po a później musi wracać.. Wiedziałam jaką na pracę.. Na szczęście jego rodzice blisko mieszkają i zawsze też mogę np na tydzień pojechać do siebie albo też lecieć do niegono stety niestety sama sobie taki los wybrałam
siedząc tu nie zarobi ani grosza. Zawsze jest w pl od końca października do końca lutego a później sezon
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No chyba, ze przeciwbolowo to tylko wtedy sla mnie zrozumiale.Właśnie też tak uważam że ta temperatura była w normie, ale dzień wcześniej mały miał 39,2
Powiedziała mi że jego główka nawet może boleć i lepiej mu dać i faktycznie on narzekał na główkę,
Ale lekarka do której jeździmy naprawdę zna się na rzeczy kolejki do niej są ogromne
Wspolczuje. To pewnie pogoda. Oby szybko przeszlo!Dziewczyny a mnie 3 dzień z rzędu boli głowa :/ staram się dużo pić ale może przez tą pogodę u mnie niby śnieg ale szaro bez slonka
Nie mam innej opcjiRozumiem. Znajdziecie na wszystko sposób![]()
Ja tez, ale razem z corka[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Bardziej chodziło właśnie o przeciwbólow,No chyba, ze przeciwbolowo to tylko wtedy sla mnie zrozumiale.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Haha, no ja tez dwoch tyg bym nie wytrzymala[emoji6] Ale tak chociaz dwa dni[emoji3]Ja to chociaż na parę godzin męża z synem![]()