ani_anita
Fanka BB :)
A gdzie mieszkasz? Może to przez smog? U nas od kilku dni powietrze jest okropne.Dziewczyny a mnie 3 dzień z rzędu boli głowa :/ staram się dużo pić ale może przez tą pogodę u mnie niby śnieg ale szaro bez slonka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie mieszkasz? Może to przez smog? U nas od kilku dni powietrze jest okropne.Dziewczyny a mnie 3 dzień z rzędu boli głowa :/ staram się dużo pić ale może przez tą pogodę u mnie niby śnieg ale szaro bez slonka
Ja dziś nie do życia boli mnie głowa brzuch wszystko się rozciąga czuje naszczescie mąż obiad zrobił bo ja jak musiałam o 12 położyć tak teraz wstałam czuje się fatalnie dziś ... to sobie ponarzekalam
Ja od początku ciazy mam chcice na jabłka i to tylko te polskie z biedronki słodkie pyszne cały czas je kupuje i jem [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja brałam na skróconą szyjkę w 3 trymestrze, prawie do donoszonej ciąży.Dziewczyny, które są na luteinie mam do Was pytanie, w którym tygodniu kazali Wam odstawić? Ja jestem w trakcie obstawiania, narazie zmniejszyłam dawkę, boję się żeby nie było plamień i żeby wszystko było ok :/
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze to bym bardzo odradzila ten kraj na wakacje w ciazy.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Badałam crp i jest w normie. Dlatego antybiotyku nie dałam. Lekarz twierdzi, że z takiej temp na pewno cos sie rozwinie i każe antybiotyk podawać, ale mnie to nie przekonuje.
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
A ja bym mojego chętnie gdzieś na 2 tygodnie wysłała, bo mnie irytuje okropnie [emoji14]
![]()
No ja tez mialam to szczescie. Gdyby nie ta slina to bym nawet nie zauwazyla, ze wyszly jej zeby[emoji5] Ciekawe jak bedzie teraz[emoji6]Ohhh to masz stres bidulek
Ostatnio se myslalam moja 5 zebow ale nic goraczki tylko slinotok
Mamy szczescie I nie kracze
Tez muszę sie wybrać na zakupy bo moj biust przechodzi moje największe wyobrażenia a to dopiero początek
Nawet nie wiem jaki rozmiar kupic
Tez myślałam o sportowym, ale muszę poprzymierzac.
No właśnie dlatego się zmartwilam żebyś sama nie została. Ale jak jest Mamcia to dobrze .