reklama

Lipcowe mamy 2018

Pewnie tak zrobię... Nie chce się tyle męczyć

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Pewnie tak zrobię... Nie chce się tyle męczyć

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Kup jakiś cichy :) bo przy dziecku się spr ja nieraz małego na śpiocha inhalowlam

reklama
Jeśli chodzi o męża / partnera poza domem.. Hmmm co tu dużo mówić - pod koniec lutego mój wyjeżdża do Norwegii, tam ma firmę i sezon się zaczyna także cieszyłabym się jakby nie było go TYLKO tydzień... A będzie ewentualnie co miesiąc

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Współczuję :(
Chęć wysłania czasem męża na tydzień to jedno, ale miesiąc... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Współczuję :(
Chęć wysłania czasem męża na tydzień to jedno, ale miesiąc... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
No niestety.. Coś kosztem czegoś, tam ma firmę od 6 lat i tam zarabia.. Myśli powoli o czymś w pl, ale to nie takie łatwe, żeby nie spaść z poziomu na jakim się jest. Ale jakoś dawaliśmy radę przez 2 lata, teraz też damy :) ja staram się myśleć pozytywnie, a on będzie przylatywał tak często jak tylko będzie mógł :) życie jest nieprzewidywalne :)

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Ojjj tam bym nie leciała. Nie dość że inna flora bakteryjna to i opieka lekarską chyba trochę utrudniona gdyby coś się działo. Na czas ciążę dla mnie w grę wchodzi tylko europa

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie,
Ja dziś zaliczyłam ip ,bo miałam brązowe plamienie i krew.. krwawienie albo z krwiaka albo z pochwy,na razie jest spokój,ale jestem przerażona. Wyszła też infekcja grzybiczn,dostałam pimafucin,ale mąż w żadnej aptece nie może dostać :( to co mnie jeszcze bardzo zaniepokoiło to to,że Dziecko 9 dni temu miało 7,25cm , co odpowadało 13t 2 d, a dziś tylko 7,95cm =14 tc 1d, więc tak jakby rozwinęło się o 6dni,a nie 9 :( wcześniej było 3 dni do przodu rozwojem. Czy któraś tak miała? Wykończy mnie to wszystko...

Współczuję plamienia, wiem, jak to stresuje... A jeśli chodzi o rozmiar - dzieci rosną czasem skokami, dużo może zależeć od precyzji pomiaru itd. - nie paniki na zapas... (choć wiem, nie jest to łatwe...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dzięki. Też mam taką nadzieję[emoji10].

A z tego wszystkiego nie pochwalilam się, że byłam na prenatalnych i dziec zdrowy. I jest większe prawdopodobieństwo, że chłopak. Czyli falbanki i kokardki nie dla mnie[emoji23] zobaczę co jeszcze mój prowadzący powie o płci w lutym.[emoji4]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że zdrowy :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry