reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny narazie przeszło nie boli nic w wt mam wizytę wiec pogadam z lekarzem w każdym razie nospa pomogła ale dopiero po 2 tabletce cały weeekend leżałam nie wstawałam jest 22 a mi się nie chce wogole spac przez to ze cały czas leżałam spałam [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny narazie przeszło nie boli nic w wt mam wizytę wiec pogadam z lekarzem w każdym razie nospa pomogła ale dopiero po 2 tabletce cały weeekend leżałam nie wstawałam jest 22 a mi się nie chce wogole spac przez to ze cały czas leżałam spałam [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No najważniejsze , że przeszło :) ja też mam we wtorek wizyte

Hej dziewczyny :)
Jakoś nadrobiłam :) Dziś zaliczyłam izbę przyjęć z M bo okazało się, że skręcił staw skokowy :( Powinien oszczędzać nogę przez klika dni ale niestety musi iść do pracy.
U mnie jeszcze siary nie ma. Czekam już z niecierpliwością na jakieś kopniaczki ale dalej nic. Wczoraj w Lidlu dotrwałam komplet 2x body przecenione na 13zl więc żal było nie kupić mimo, tego że był tylko rozmiar 74/80.
Zobacz załącznik 836224

Uuu, mam nadzieję, że noga M przestanie boleć... Trzymam kciuki :)

Byłam dzisiaj w Lidlu, ale wszystko wymienione, tylko sliniaczki zostały, więc olałam ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Boże Ty zawsze jakimś hasłem rozsmieszasz teraz aż mi łzy mi poszły że śmiechu o tekście o tej szynce chociaż Broń Boże nie śmieje się z tej skracajacej bo masakra współczuję koleżance, ale ta twoja "skrecona szynka "mnie rozwaliła:D

:D :D i pomyśl, że ja tak po postu mam, nie doczytam dokładnie, wszystko zawsze robię szybko i po 3 rzeczy na raz i nie raz wychodzą takie kwiatki :D

Własnie jak Twój M.? Lepiej się czuje? Jeśli chodzi o smyka to ja chodzę do dwóch: Pierwszy jest praktycznie obok mnie w factory. Tylko tam nie ma pelnego asortymentu tylko to co przecenione ale perelki można znaleźć :) A drugi to ten w Jankach. On jest spory i tam jest praktycznie wszystko. Trzymam kciuki żeby M jak najszybciej wrócił do zdrowia :)

Niby lepiej, ale strasznie schudł i teraz ciężko mu to nadrobić, będąc jednocześnie na diecie :/ Mówisz o factory w ursusie? Pracuję zaraz obok :D wpadnę tam na dniach w takim razie!

Nie wiem dziewczyny, czy gustujecie w takich smakach ale ja polecam :laugh2:

Kocham wszystkie słodycze z masłem orzechowym!! <3

Marika mnie ostatnio pomogło płukanie gardła letnia przegotowana woda z solą, właśnie jak był taki początek i dodatkowo ssalam te tabletki dla kobiet w ciąży pregna
Pr,zeszło po dwóch dniach

Jeszcze można płukać wodą z wodą utlenioną, albo szałwią. Mniej wysuszy śluzówkę niż sól.

No najgorsze że to taki suchy kaszel... duszący i męczy
.. Tyle kaszle że już brzuch boli... Ale herbatkę już pije :)

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

...a masz może nawilżacz w domu? Ja parę nocy spałam bez włączonego i była masakra.

No niestety.. Coś kosztem czegoś, tam ma firmę od 6 lat i tam zarabia.. Myśli powoli o czymś w pl, ale to nie takie łatwe, żeby nie spaść z poziomu na jakim się jest. Ale jakoś dawaliśmy radę przez 2 lata, teraz też damy :) ja staram się myśleć pozytywnie, a on będzie przylatywał tak często jak tylko będzie mógł :) życie jest nieprzewidywalne :)

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dokładnie, czasami nie ma co za bardzo się denerwować rzeczami na które nie mamy za dużego wpływu. Fajnie że masz teściów obok i służą pomocą :tak:

reklama
@JustMe55 właśnie nie mam... Uboga jestem w takie specjalne sprzęty jak widać.. :/

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

Hahahha no ja nabyłam ze względu na dziecko jakiś czas temu, a w wawie jeszcze mamy tak paskudne powietrze, że dokupiliśmy jeszcze nawilżacz do naszej sypialni i to naprawdę dużo daje, wiec możesz zacząć ewentualnie zakupy od takich atrakcji ;) :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry