Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już też widzędobrze wiedzieć, że ktoś widzi![]()
Też mam ten macmiror, tyle że ja po prostu mam upławy i coś nie tak z ph. na szczęście bez żadnego pieczenia itpNiestety nic bez recepty nie znam...
Mnie gin zalecił Macmiror, ale ja mam dość porządną infekcję i upławy
Zacznę brać jak się wylecze z tej infekcji...
![]()
Jakie ślicznościDzień dobry!
Ja dziś pierwszy raz przy tym dziecku kupiłam jakieś ubrankaNo jak się okażę, że jednak będzie chłopak to będzie chodził w różowym body
![]()
Hej dziewczynyWitam się w tym średnim dniu, coś mnie głowa pobolewa od rana, powiem Wam że dość często mnie głowa w ciąży boli, gdzie wcześniej prawie nigdy, ciekawe dlaczego tak? Prawie codziennie chodzę na godzinne spacery więc dotleniona jestem, jem też normalnie więc nie wiem od czego to może być.
A co do ciuszków to też zazdroszczę, ja jeszcze nic nie kupiłam bo krucho z kasą a ZUS jeszcze w ch... gra za przeproszeniem i się na wypłaty nie mogę doczekać no a banków to nie obchodzi i kredyty trzeba spłacać :/ eh szału idzie dostać. Czekam też na paczkę od szwagierki bo dużo ciuszków ma mi przysłać więc zobaczę co tam ma i wtedy będę dokupować to czego brakuje
Ja też w piątek TSH robiłam i wyszło mi 2,3 więc chyba może być co nie? A dzisiaj jadę drugi raz się pokłóć żeby drugi raz tą grupę krwi mi pobrali i wyrobili kartę. W razie planowanej cesarki będę już to miała z głowyMiłego dnia :*
No piękne, oj ja jak pójdę teraz w lutym na wizyte to chyba też już się skuszę coś kupicDzień dobry!
Ja dziś pierwszy raz przy tym dziecku kupiłam jakieś ubrankaNo jak się okażę, że jednak będzie chłopak to będzie chodził w różowym body
![]()
Mnie też nie piecze, tylko też właśnie upławy...Też mam ten macmiror, tyle że ja po prostu mam upławy i coś nie tak z ph. na szczęście bez żadnego pieczenia itp