Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mój stały lekarz ale on akurat jest w szpitalu i w zastępstwie będzie dwóch innych lekarzy, zapytam i zadzwonię@_agnieszka_ zdrowiej....!
@Jola92 współczuję....ale macham Ci z okolic Ryżowej
Mamy podobny czas ciąży i też zazdroszczę dziewczynom, które są w lipcowej czołówce... one będą się rozpakowywać a my pęcznieć
Taaaaak, dokładnie, przecież my lepiej i szybciej wszystko zrobimy...
Jeśli to Twój stały lekarz to powinna być taka opcja...
U nas lekarz nie wiedząc jaki wynik genetycznych powiedział że raczej chłopak i to co pokazał bezsprzecznie wyglądało jak siusiak, więc masz duże szanse. Tak jak już pisałyśmy kilka razy, wszystko zależy od sprzętu- USG, ale w sumie sprzętu dzidziutka pewnie też
Ola, pilnuj czy aby na pewno to nie nerki! Chociaż w ciąży kurde to nie wiadomo już co boli
Możemy się wymienić jak coś, mam 3 śliczne komplety dla dziewczynki, niestety nie mam jak wymienić bo zgubiłam paragon![]()
Ja już też myślałam o jakiejś wymianie forumowej mojego zamówionego kompletu w batmana jeśli okaże się, że jednak będzie dziewczynka@_agnieszka_ zdrowiej....!
@Jola92 współczuję....ale macham Ci z okolic Ryżowej
Mamy podobny czas ciąży i też zazdroszczę dziewczynom, które są w lipcowej czołówce... one będą się rozpakowywać a my pęcznieć
Taaaaak, dokładnie, przecież my lepiej i szybciej wszystko zrobimy...
Jeśli to Twój stały lekarz to powinna być taka opcja...
U nas lekarz nie wiedząc jaki wynik genetycznych powiedział że raczej chłopak i to co pokazał bezsprzecznie wyglądało jak siusiak, więc masz duże szanse. Tak jak już pisałyśmy kilka razy, wszystko zależy od sprzętu- USG, ale w sumie sprzętu dzidziutka pewnie też
Ola, pilnuj czy aby na pewno to nie nerki! Chociaż w ciąży kurde to nie wiadomo już co boli
Możemy się wymienić jak coś, mam 3 śliczne komplety dla dziewczynki, niestety nie mam jak wymienić bo zgubiłam paragon![]()
Ja przed ciążą jadłam BARDZO ostro, teraz jem dużo łagodniej, ale i tak do pieprzu i chilli mnie bardzo ciągnie, więc używamDziewczynki czy wy też tak lubicie wszystko na ostro ( chodzi mi tu o jedzenie, proszę nie mieć zberwznych myśli) właśnie zjadłam rosół taki pieprNy ja lubię wogole na ostro ale teraz w ciąży to już przesada z pieprzem, zakupiłam nawet net cayenne z chili
Mnie się komplet w batmana podoba dla dziewczynki teżJa już też myślałam o jakiejś wymianie forumowej mojego zamówionego kompletu w batmana jeśli okaże się, że jednak będzie dziewczynka [emoji14] Więc jakby ktoś był chętny to proszę się upomnieć za jakieś 2 miesiące jak już komplet do mnie dotrze![]()
Tak mój stały lekarz ale on akurat jest w szpitalu i w zastępstwie będzie dwóch innych lekarzy, zapytam i zadzwonię
A co do bólu to wydaje mi się, że to jednak nie nerki a niefortunna pozycja, bo tylko w tej mnie boliWidocznie nie dane mi jest wylegiwanie się przed tv haha
Na pewno mozna probiotyk Lactovaginal. Z lekami bez recepty bym nie eksperymentowala.Dziewczyny czy któraś z Was brała coś na lekkie infekcje pochwy co można kupić bez recepty? Może infekcja w moim przypadku to za dużo powiedziane bo od wczoraj wieczora czuję bardzo delikatne swędzenie z zewnątrz ale wolę dmuchać na zimne i coś sobie kupić, jedyne co mi przychodzi do głowy to clotrimazolum, ale może Wy możecie polecić coś innego?