reklama

Lipcowe mamy 2018

Chodzi o to, ze kazdy material ma swoa zywotnosc. Plastik i inne materialy plowieja od slonca, slabna od uzytkowania i traca juz na bezpieczenstwie. Dlatwgo my ten pierwszy fotelik sprzedalismy od razu, nie zastanawiajac sie czy jeszcze sie zdecydujemy na dziecko.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ok, rozumiem. W takim razie trzeba brać nowy i się nie zastanawiać.

reklama
Wiesz co sama nie wiem. Dla pewnosci przepisalabym sie o tydzien wczesniej. A nie masz mozliwosci zapytac lekarza?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

kurcze wiesz co inaczej gdybym miała to na miejscu.. a najbliżej mam do Lublina czyli jakieś 80 km ode mnie. gdy dzwoniłam się umówić to podała mi taki termin i powiedziała żebym sobie jeszcze przeliczyła i jak coś zadzwoniła.. dlatego wolałam was zapytać...

kurcze wiesz co inaczej gdybym miała to na miejscu.. a najbliżej mam do Lublina czyli jakieś 80 km ode mnie. gdy dzwoniłam się umówić to podała mi taki termin i powiedziała żebym sobie jeszcze przeliczyła i jak coś zadzwoniła.. dlatego wolałam was zapytać...
Ja uważam, że będzie ok ale jeśli wolisz iść wcześniej i być spokojna to przełóż wizytę :) Ja za to się martwię czy nie zaproponowali mnie terminu za wcześnie.

Dziewczyny a ja zmieniłam wizytę z jutra na dziś ponieważ znów w nocy bolał mnie brzuch i dziś z rana a nospa nie pomaga nie wiem co to może być ale trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i okazało się ze tylko rozciąganie od srodka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

A jak dzwoniłaś się zapisać to nie pytala Cię kobieta o datę ostatniej miesiączki? Mnie pytała i sama podała od kiedy do kiedy powinnam... Najlepiej zadzwoń i tam zapytaj to ona Ci powie bo nikt by nie chciał Cię wprowadzić w błąd a żadna z nas lekarzem nie jest ...

f2w39n7303c24ozn.png

wiesz, jak dzwoniłam to pytała który tc. powiedziałam tak jak mi lekarz mówił, bo dzwoniłam po wizycie u gina. Zmieszałam się tym że właśnie dużo osób np 16+1 tc liczy jako 17tc i w ten sposób na wizycie była bym w 22+3 tc a wg lekarza 21+3 i nie wiem czy to jest okej...

Ja też mam takie żółtawe upławy czasem ale wszystkie wymazy i ph w normie. Głupieje już od tego bo szczególnie jak zejdę po schodach (mieszkam na 3 piętrze) to zaraz mam na wkladce śluz zabarwiony na żółto. I oczywiście myślę i się nakręcam niepotrzebnie. Ginekolog badał Ci PH? Jakie miałaś?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Znalazłam. 4,7 mam wpisane w kartę ciąży.

Ja też mam takie żółtawe upławy czasem ale wszystkie wymazy i ph w normie. Głupieje już od tego bo szczególnie jak zejdę po schodach (mieszkam na 3 piętrze) to zaraz mam na wkladce śluz zabarwiony na żółto. I oczywiście myślę i się nakręcam niepotrzebnie. Ginekolog badał Ci PH? Jakie miałaś?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Wydzielina w ciąży się zmienia i generalnie jest jej więcej. To nie musi być infekcja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry