Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej. Kwestia umowy jest dodogadania z szefem. Jeśli umowa ci się kończy na macierzyńskim to może Ci nie przedłużyć najlepiej pogadać i powiedzieć że chcesz wrócić po macierzyńskim. Jeśli jest w porządku to już teraz Ci da na czas nieokreślony.A ja mam wrażenie, że co chwilę mi burczy w brzuchu. Kurcze martwię się tą moją umową![]()
Może właśnie temu, ze masz już wykupiony abonament, a nie płacisz z wizyty na wizyteNo właśnie, a ja prywatnie w luxmedzie nie mam usg na każdej wizycie tylko oddzielnie musze się zapisywać na usg trochę dziwnie :/
Nie mam abonamentu za każdą wizytę place 100 zł a usg 130. Właśnie to mi się nie podoba tylko ze ten lekarz jest bardzo dobry i przyjmuje tylko w luxmedzie :/Może właśnie temu, ze masz już wykupiony abonament, a nie płacisz z wizyty na wizyteuwazam, ze skoro za jedną wizyte prywatnie placi się conajmniej 100 zl, to byłabym zawiedziona, gdybym nie miała usg zrobionego
![]()
Ja też wszystko prywatnie właśnie musze się zająć robieniem badań bo spora listę dostałam tez wszystko prywatnie bo nie chce mi się chodzić na fundusz i prywatnie.Ja mam usg na każdej wizycie. Ale prowadzę ciążę prywatnie. Koszt wizyty 170 zł. Plus oczywiście koszt badań. Teraz zostawię w laboratorium jakieś 250 - 270 zł.