Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
ja się w takich zakochałam [emoji16] ale niestety nie ma już rozmiaru tego co bym chciała w danym kolorze![]()
więc się wytrzymałam tym bardziej, że też nie mam pewności, że siusiak się nie pojawi
![]()
Przepiekneeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja się w takich zakochałam [emoji16] ale niestety nie ma już rozmiaru tego co bym chciała w danym kolorze![]()
więc się wytrzymałam tym bardziej, że też nie mam pewności, że siusiak się nie pojawi
![]()
[emoji7][emoji7][emoji7] jest tam jeszcze kilka smakowitych kąskow [emoji16] dla chłopców teżPrzepiekneeeeeeee![]()
[emoji7][emoji7][emoji7] jest tam jeszcze kilka smakowitych kąskow [emoji16] dla chłopców też
![]()
Oglądanie nic nie kosztuje hihi
![]()
Przed nami wiele pokus [emoji16][emoji16] ale Ty już masz pewność, że chłopak to chociaż wiesz, że nie strzelasz na ślepo z zakupami [emoji16]Buahaha tylko jak zobaczę a mi się spodoba to później moja ręka niepotrafi się opanować![]()
A widziszA za co? To chyba nie do mnie ? Bo ja nie mam żadnej wizyty ani nic [emoji16]
![]()
Na 16:15
Ja mam bardzo dużo śluzu białego czasem żółtego ale wszystkie wyniki Ok chyba tak niektóre mamy z tym śluzem
![]()
To ja pójdę do lekarza i powiem mu, że znajoma z forum uznała, że dzisiaj mam i na pewno nie może się mylić haha wcale bym się nie obraziła i chętnie poleciała na widzenie z MaluszkiemA widziszto sobie jakąś wymyśliłam hehehe
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Przed nami wiele pokus [emoji16][emoji16] ale Ty już masz pewność, że chłopak to chociaż wiesz, że nie strzelasz na ślepo z zakupami [emoji16]
![]()