Agatka29
Fanka BB :)
Uspokuj się tak czy siak po 20 tyg macica musi ćwiczyć bo powoli przygotować do porodu, chyba że są one za częste TK wtedy trzeba brać magnez i inne lekiTo mnie nastraszylas..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uspokuj się tak czy siak po 20 tyg macica musi ćwiczyć bo powoli przygotować do porodu, chyba że są one za częste TK wtedy trzeba brać magnez i inne lekiTo mnie nastraszylas..
A cały czas leżała?Ja mialam skurcze przedwczesne, bralam fenoterol i lezalam. Gdyby nie zalozony pessar w 18tc to bym urodzila przy tych skurczach w 24tc.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja mialam skurcze przedwczesne, bralam fenoterol i lezalam. Gdyby nie zalozony pessar w 18tc to bym urodzila przy tych skurczach w 24tc.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ale warto wspomnieć o tym na wizycie, jesteśmy pod opieką lekarzy to im trzeba zaufaćUspokuj się tak czy siak po 20 tyg macica musi ćwiczyć bo powoli przygotować do porodu, chyba że są one za częste TK wtedy trzeba brać magnez i inne leki
Klaudia z tego co widzę to jesteś w 14 tyg to za wcześnie na skurcze, poprostu macica się rozrasta mnie ciągnie w oachwinach i Lekarz stwierdził że to normalne bo wszystko rośnie, ale jak coś to powiedz na wizycie i swoich obawach, nikt Cię tak nie uspokoi jak lekarz
Mialam. Wlasnie slyszalam, ze ponoc juz nie daja. A nie wiesz co daja w razie skurczy przedwczesnych?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017