Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
To powodzenia na wizycie!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Tobie również
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To powodzenia na wizycie!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Chyba teraz jest jakiś intensywniejszy rozrost macicy skoro każda z nas coś czuje. Mnie też właśnie ciągnie w podbrzuszu, nie jest to ból ale dyskomfort dość spory. Też czekam na wizytę w czwartek bo każdy nowy objaw jest dla mnie powodem do stresu...Odpoczywaj dużo:* mnie też tak brzuch pobolewa ostatnio dziś jakby więcej znów dzięki Bogu też mam jutro wizytę zobaczymy co tam mój synuś działa że tak mnie pobolewa. Ja zauważyłam że często jak biorę prysznic lub się smaruje to też tak jakby delikatnie brzuch mi się napina nie wiem czy to normalne , ale trochę stresujące
Chyba teraz jest jakiś intensywniejszy rozrost macicy skoro każda z nas coś czuje. Mnie też właśnie ciągnie w podbrzuszu, nie jest to ból ale dyskomfort dość spory. Też czekam na wizytę w czwartek bo każdy nowy objaw jest dla mnie powodem do stresu...
Trzymam kciuki za jutro [emoji8] na którą masz?
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
@Onaszczesliwa2018, wypytaj jutro dokładnie o wszystko, mam nadzieję że lekarz Cię uspokoi![]()
15.30. A Ty?Tobie równieżna którą masz?
15.30. A Ty?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Od tygodnia kiwi to moja milosc. Codziennie jem jedno![]()
Ja 11:45właśnie byłam wziąść prysznic i znów brzuch napiety.. No nic byle do jutra jakoś przetrwać