Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Karla88 100 lat!!! Przede wszystkim nudnej ciąży
Dziewczyny ja od paru dni mam takie schizujące sny, że budzę się przerażona :/ boję się później nawet w nocy iść wysikać tak się bojęhehe
Odstawiłam wczoraj luteinę i zaczęła chyba działać siła autosugestii, bo już brzuch mnie boli
...z dobrych informacji to taka, że chyba znalazłam pierwszą 'furę' dla mojego maluszkata tapicerka jest wymieniana więc jak się znudzi to można zmienić na jakiś inny motyw
![]()

Mam to samoRobię tak samo zamykam oczy![]()
Co to za wózek? Fajny@Karla88 100 lat!!! Przede wszystkim nudnej ciąży
Dziewczyny ja od paru dni mam takie schizujące sny, że budzę się przerażona :/ boję się później nawet w nocy iść wysikać tak się bojęhehe
Odstawiłam wczoraj luteinę i zaczęła chyba działać siła autosugestii, bo już brzuch mnie boli
...z dobrych informacji to taka, że chyba znalazłam pierwszą 'furę' dla mojego maluszkata tapicerka jest wymieniana więc jak się znudzi to można zmienić na jakiś inny motyw
![]()
Mam tak samo dlatego zawsze mówię że chcę mieć pobieraną krew na leżącoMnie zawsze słabo jak mi pobiera :/taka mam naturę chyba to jakkis lek? Ciekawe pewnie jest na to nazwa
bugaboo cameleon3 ciekawa jestem jak jest z amortyzacją i jazdą w terenie (u mnie to ważne na wsi) byłam też w tym bobo wózki w Katowicach, o którym wspominałaś, był tam wózek na który byłam przypalona - joolz i nie miał w ogóle amortyzacji, więc niestety w moich warunkach odpada...mam nadzieję, że z tym będzie inaczejCo to za wózek? Fajny![]()