G
gosc12
Gość
Niestety, nie ma tak dobrze[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Udawaj, ze mdlejesz i musisz szybko wejsc do lekarza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety, nie ma tak dobrze[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja do 16 w pracy więc dlatego ustalam sobie tak wizytyNa 15, ciesze sie bo zazwyczaj mialam na 17/18 i strasznie mi sie dluzylo. A w dodatku na ta wizyte zjezdza moj K. Pierwszy raz zobaczy dzidzie na usg![]()
[emoji6]Udawaj, ze mdlejesz i musisz szybko wejsc do lekarza![]()
Dobre dobre[emoji1] [emoji1] [emoji1]Udawaj, ze mdlejesz i musisz szybko wejsc do lekarza![]()
Ja do 16 w pracy więc dlatego ustalam sobie tak wizyty![]()
W sluzbie zdrowiaWazne zeby wszystko bylo dobrze a godzina w te czy w te nie robi wtedy roznicygdzie pracujesz ?
W sluzbie zdrowiaa dokladnie na rejestracji w ośrodku
a Ty pracujesz? Skad w ogole jesteś?
![]()
A gdzie mieszkasz ? Im wieksze miasto tym cena wyzsza chyba tak ? W kielcach w jednym gabinecie 250 badanie w 3d a w drufim 70 samo badanie. Ale to za 70 zl moze byc chyba takie do d.. Raczej cos mi sie wydaje ?
Okolice KrakowaNiee, przestalam pracowac odrazu jak sie dowiedzialam o ciazy, poniewaz pracowalam w chinskiej galerii, dostalam alergii ktora trwa do dzisiaj a tez balam sie o zdroeie dziecka bo tam okropny smrod gumy, butow a wszystko rakotworcze. To troche musisz sie pouganiac z niecierpliwymi ludzmi i strach bo wszyscy chorzy :/ z buska, okoluce kielca Ty ?
Dobre [emoji14]Udawaj, ze mdlejesz i musisz szybko wejsc do lekarza![]()