reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ktoś tu kiedyś pisał ze z zdjęcia można określi plec jak myślicie kto to jest?????

m3sxskjoy7l8ehmb.png

Mam to mi sie speawdzilo bo wyrostek w gorze
1516724605-509538da8605bf6a-aaaaaa.jpeg
1516724691-c5b377dc33cfeb62-aaaaaa.jpeg

Chlopiec

Nadal siedze i juz trace cierpliwosc. Gdybym wiedziala przyjechalabym duzo wczesniej, ale nie spodziewalam sie, ze tak bedzie. Ostatnio nikogo nie bylo[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dzisiaj dowiadywałam się czy ten mój skończony 19 tc podczas drugiego prenatalnego nie będzie za szybkim terminem i pani w rejestracji powiedziała, że nie powinien a jeśli nawet lekarz by stwierdził, że dzidzia za mała na badanie to przesunąć wizytę i będzie dalej w ramach NFZ :) więc trochę jestem spokojniejsza.
A ja slyszalam ze lepiej pozniej niz wczesniej :p a czemu masz na Nfz ? Nie pamietam, a na pewno byl poruszany ten temat

Nadal siedze i juz trace cierpliwosc. Gdybym wiedziala przyjechalabym duzo wczesniej, ale nie spodziewalam sie, ze tak bedzie. Ostatnio nikogo nie bylo[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Booze. Myslalam, ze juz jestes po badaniu. To tam nie ma wisyt na godziny czy az takie opoznienie ?? U mnie tez jest zawsze kilka kobiet w kolejce, ale najdluzej przedluzylo sie godzine a nie tyle :o materac i isc spac..

A ja slyszalam ze lepiej pozniej niz wczesniej :p a czemu masz na Nfz ? Nie pamietam, a na pewno byl poruszany ten temat
Mój lekarz pracuje również w tym szpitalu gdzie są wykonywane badania prenatalne i wypisuje skierowanie, każdej swojej pacjentce. Swoją drogą uważam, że każda mama bez względu na wiek powinna mieć zagwarantowane bezpłatne badania prenatalne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry