gfusiarz
Fanka BB :)
Teraz masz 17 czy tego 13stegoNo tak tako skonczony tc mi chodzilo. Bo ja tez juz 17. 16+4
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz masz 17 czy tego 13stegoNo tak tako skonczony tc mi chodzilo. Bo ja tez juz 17. 16+4
![]()
13ego. Teraz mam 13+3 chyba albo +4Teraz masz 17 czy tego 13stego
Ktoś tu kiedyś pisał ze z zdjęcia można określi plec jak myślicie kto to jest?????
![]()
Masakra takie czekanie. Współczuję.Nadal siedze i juz trace cierpliwosc. Gdybym wiedziala przyjechalabym duzo wczesniej, ale nie spodziewalam sie, ze tak bedzie. Ostatnio nikogo nie bylo[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A ja slyszalam ze lepiej pozniej niz wczesniejDzisiaj dowiadywałam się czy ten mój skończony 19 tc podczas drugiego prenatalnego nie będzie za szybkim terminem i pani w rejestracji powiedziała, że nie powinien a jeśli nawet lekarz by stwierdził, że dzidzia za mała na badanie to przesunąć wizytę i będzie dalej w ramach NFZwięc trochę jestem spokojniejsza.
Nadal siedze i juz trace cierpliwosc. Gdybym wiedziala przyjechalabym duzo wczesniej, ale nie spodziewalam sie, ze tak bedzie. Ostatnio nikogo nie bylo[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mój lekarz pracuje również w tym szpitalu gdzie są wykonywane badania prenatalne i wypisuje skierowanie, każdej swojej pacjentce. Swoją drogą uważam, że każda mama bez względu na wiek powinna mieć zagwarantowane bezpłatne badania prenatalne.A ja slyszalam ze lepiej pozniej niz wczesnieja czemu masz na Nfz ? Nie pamietam, a na pewno byl poruszany ten temat