madzia0902
Fanka BB :)
Ło matko Marika jakie pyszności :O Ale mi smaka narobiłaśJa też nie umiem piecnajwyżej wyjdzie zakalec a mój żarłok i tak zje wszystko
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ło matko Marika jakie pyszności :O Ale mi smaka narobiłaśJa też nie umiem piecnajwyżej wyjdzie zakalec a mój żarłok i tak zje wszystko
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Otworzyłam go i wyjęłam z formy
Mnie kusi krem czekoladowy... Ale to może jutro![]()
![]()
Otworzyłam go i wyjęłam z formyi się nie rozpada i może to będzie pierwsze ciasto które mi wyjdzie
jak gotować umiem, nieskromnie mówiąc tak do pieczenia mam dwie lewe, ale co chęć zjedzenia ciasta z jabłkiem robi z ciężarną
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Wygląda jeszcze apetyczniej niż w tortownicyOtworzyłam go i wyjęłam z formyi się nie rozpada i może to będzie pierwsze ciasto które mi wyjdzie
jak gotować umiem, nieskromnie mówiąc tak do pieczenia mam dwie lewe, ale co chęć zjedzenia ciasta z jabłkiem robi z ciężarną
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Witamy nową mamęHej. Ja mam termin na 21 lipca ale wezma mnie szybciej obecnie mam 14 tydzien
Ja na lotnisku słuchalam, że moją winą jest to, że pasażer jest pijany i nie wpuszczę go na pokład, albo pasażer przychodzi na lotnisko o godzinie odlotu i mówie, że nawet nie będę próbować bo samolot już stoi na progu pasa startowego, to też awantura i wrzaski że mam dzwonić do kapinata i kazac mu zawrócićJa pracowałam w salonie operatora komórkowego i moją winą był nawet słaby zasięg albo, że komuś zepsuła się 10-letnia Nokia 3310 [emoji14] Naprawdę tam trzeba mieć nerwy ze stali
![]()
Dokładnie tak powinno być. W niektórych krajach Europejskich już tak jest, mimo że jeszcze parę lat temu było jak u NAs. Zostaję Nam tylko wierzyć, że u Nas politycy też do tego dojrzeją, ale wątpie, bo tu w grę wchodzą duże pieniądze...Mój lekarz pracuje również w tym szpitalu gdzie są wykonywane badania prenatalne i wypisuje skierowanie, każdej swojej pacjentce. Swoją drogą uważam, że każda mama bez względu na wiek powinna mieć zagwarantowane bezpłatne badania prenatalne.
Masz szczęście, że nie lubię cynamonu bo już bym była w drodze na lotnisko, żeby złapać samolot do WrocławiaMimo wszystko zapraszampachnie jabłkami i cynamonem w całym domu
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Mój lekarz pracuje również w tym szpitalu gdzie są wykonywane badania prenatalne i wypisuje skierowanie, każdej swojej pacjentce. Swoją drogą uważam, że każda mama bez względu na wiek powinna mieć zagwarantowane bezpłatne badania prenatalne.
chyba jutro bedzie szarlotka !