• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam znowu te uczucie napinania brzucha id razu magnez, może dlatego że wczoraj byłam na zakupach i nosiłam ciężkie światy ale tylko że sklepu do samochodu i później do domu dziś leżę i też czuję, wzięłam magnez :!/musze juz brać systematycznie, ale długo nie poleze synek narazie sie sam bawi ale długo to nie potrfa

O kurde biedna:( no to oszczędzaj się Mamuska:)

reklama
Witam się z rana [emoji4] Teraz ja miałam sen że krwawię, to było takie realne że później nie mogłam zasnąć...
Jutro o 9 wizyta, już nie mogę się doczekać żeby sprawdzić co tam słychać u Maluszka. Mam nadzieję, że rozłoży już nogi, chciałabym zacząć już coś planować [emoji2]
Wieczorne mdłości już mnie dobijają. Nie radzę sobie z nimi kompletnie. I ból pleców, wiązadeł i jajników... oczywiście od razu tysiąc myśli że coś jest nie tak. Zobaczymy jutro [emoji4]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Na pewno wszystko jest Oki a te sny są przerazajaceee masakra:/

@olaaa7 oj biedaku, i Ciebie dopadło :( kuruj się jak możesz, i trzymam kciuki, żeby się nie rozwinęło...

@Agatka29 nie noś może zakupów, co..? A jak już musisz sama je zrobić, to wózkiem pod auto i przekładać po jednej siateczce, a z auta do domu - nie możesz zostawić, żeby potem ktoś (mąż :P) przyniósł?

@niemamco mnie też koty oblazły, tylko patrzą jak do wc wstaję ;)

Ale dzisiaj jeszcze poleżę większość dnia..
Inhalacje objawowo pomagają bardzo, choć na razie tylko sól fizjologiczna, mgiełka zabłocka będzie dopiero wieczorem, mąż ma kupić wracając z pracy (na szczęście ma sporo aptek po drodze, jak nie będzie, to będzie jeździł po wszystkich...)
Nie mam aż takiego zapchanego nosa, itd, więc się dużo lepiej czuję, i choć zdrowa jeszcze nie jestem, to najważniejsze, że idzie w dobrym kierunku :)

A potem muszę w końcu zrobić sobie krem, może trochę ogarnę problemy z twarzą... Już wiem, że olej tamanu pomaga na te krostki, zaczynają się ładnie goić, więc pokombinuję ze składem, żeby jeszcze mocno nawilżyć itd, i liczę, że za tydzień już będę się mogła pokazać ludziom na oczy... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Moge Cie wykorzystac? :)
Powiedz mi, czym najlepiej twarz nawilzac? Mam tak sucha mimo uzywania kremow nawilzajacych, ze az mi skora sie luszczy. Na czole, nosie. Swedzi do tego w tych miejscach. Kupilam kiedys masc oliwkowa z ziaji. Spoko byla, ale strasznie tlusta. Mam kolo siebie sklep z naturalnymi kosmetykami, olejkami itd, ale nie wiem czego w ogole szukac.

xrotgov3q3o4y33i.png

Dzień dobry :)

@olaaa7 oby przeszło jak najszybciej! A zauważyłyście, że jest już trochę jaśniej rano i dłużej popołudniu...? :)

No wlasnie mi sie tez tak wydaje, ze poprzednio tak wychwycil. Tylko minelo ponad 6 lat, wiec szukam potwierdzenia[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pomyśl że po 6 latach ma lepszy sprzęt i jest o 6 lat praktyki mądrzejszy, więc na pewno i teraz zwróciłby uwagę :tak:

@martaaa515, tak źle i tak niedobrze :) jak nic się nie dzieje to też się denerwujemy. Babom nie dogodzisz no :D

@olaaa7 oj biedaku, i Ciebie dopadło :( kuruj się jak możesz, i trzymam kciuki, żeby się nie rozwinęło...

@Agatka29 nie noś może zakupów, co..? A jak już musisz sama je zrobić, to wózkiem pod auto i przekładać po jednej siateczce, a z auta do domu - nie możesz zostawić, żeby potem ktoś (mąż :p) przyniósł?

@niemamco mnie też koty oblazły, tylko patrzą jak do wc wstaję ;)

Ale dzisiaj jeszcze poleżę większość dnia..
Inhalacje objawowo pomagają bardzo, choć na razie tylko sól fizjologiczna, mgiełka zabłocka będzie dopiero wieczorem, mąż ma kupić wracając z pracy (na szczęście ma sporo aptek po drodze, jak nie będzie, to będzie jeździł po wszystkich...)
Nie mam aż takiego zapchanego nosa, itd, więc się dużo lepiej czuję, i choć zdrowa jeszcze nie jestem, to najważniejsze, że idzie w dobrym kierunku :)

A potem muszę w końcu zrobić sobie krem, może trochę ogarnę problemy z twarzą... Już wiem, że olej tamanu pomaga na te krostki, zaczynają się ładnie goić, więc pokombinuję ze składem, żeby jeszcze mocno nawilżyć itd, i liczę, że za tydzień już będę się mogła pokazać ludziom na oczy... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dzięki kochana :* No niestety dopadło znowu. Na szczęście te delikatne swędzenie na dole przeszło po clotrmiazolum, więc chociaż z tym mam spokój :)

Jejku dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego siedzenia w domu, leżenia do 10 :p Też już chce :D Ostatnio kierowniczka się mnie pytała do kiedy planuję pracować, powiedziałam, że do końca kwietnia :) Niech już będzie chociaż marzec :p

Dzień dobry :)

@olaaa7 oby przeszło jak najszybciej! A zauważyłyście, że jest już trochę jaśniej rano i dłużej popołudniu...? :)
Tak, właśnie widzę, że od kilku dni już fajnie jasno jest popołudniu :) Rano nie zauważyłam bo wstaje o 6, więc ciągle jest ciemno jeszcze.

Dzień dobry z rana. Chyba się dzisiaj po raz pierwszy wyspalam. Ogarniam teraz dom bo w południe odwiedza mnie koleżanka z mała córeczka. A moje dwa koty w nocy stoczyly dzika walkę i sierść jest wszędzie

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki kochana :* No niestety dopadło znowu. Na szczęście te delikatne swędzenie na dole przeszło po clotrmiazolum, więc chociaż z tym mam spokój :)
Jejku dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego siedzenia w domu, leżenia do 10 [emoji14] Też już chce :D Ostatnio kierowniczka się mnie pytała do kiedy planuję pracować, powiedziałam, że do końca kwietnia :) Niech już będzie chociaż marzec :P
Ja też chciałam pracować tak do prawie końca marca - parę dni urlopu przed świętami, a po świętach już nie wracać.
Mam pracę, którą lubię, fajną ekipę itd.
Ale wyszło jak wyszło...
Trochę co innego móc leżeć, a co innego musieć ;) teraz na szczęście już mogę, i próbuję wylezec przeziębienie, ale wcześniej - nie było czego zazdrościć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też chciałam pracować tak do prawie końca marca - parę dni urlopu przed świętami, a po świętach już nie wracać.
Mam pracę, którą lubię, fajną ekipę itd.
Ale wyszło jak wyszło...
Trochę co innego móc leżeć, a co innego musieć ;) teraz na szczęście już mogę, i próbuję wylezec przeziębienie, ale wcześniej - nie było czego zazdrościć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wiadomo, co innego musieć a co innego chcieć :)

reklama
Hej dziewczyny :* 10 stron nadrobione :D
Wszystkim które chorują życzę zdrówka! :* mi chyba brzuch urósł jak wstanę i się ogarnę to wstawię zdjęcie brzuszka to porownacie :) rano jak poloze się na plecach jeszcze bez sniadania to wyraźnie czuje macice juz jest blisko pępka czy to możliwe? U mnie 16 tydzień i 5 dzien :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry