reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny, od wczoraj męczy mnie okropny ból gardła :( Spać nie mogłam, rano przed pracą skoczyłam do apteki i kupiłam tabletki na gardło, mam nadzieję, że szybko przejdzie, do tego muli mnie głowa i jestem nie do życia.
Oj i Ciebie dopadlo[emoji53] Teraz wszystkie po kolei lapiemy. Oby szybko przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
martaaa515, 9go lutego.
Od 9tc biorę dupashon bo plamiłam. Ale tu raczej z racji choroby. Bo byłam strasznie chora, kaszlałam jak gruźlik na umarciu.
A na USG genetycznym bada lekarz czy nie? Bo jutro jadę.

ja na l4 jestem od początku roku :)
Ja miałam tylko USG przez brzuch, chyba na prenatalnych nie sprawdza "wnętrza" [emoji4] może do tego 9 lutego wstrzymajcie się że współżyciem i zobaczysz co Ci lekarz powie. My od początku mamy zakaz bo krwawiłam w 6 tygodniu i odpukać nic się nie dzieje narazie więc bałabym się wrócić do przytulanek.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

ani_anita, nie mam pojęcia. Rok temu nie miałam, a mogło coś się zrobić.
Chociaż dziwne, bo przed ciążą nie miałam takich akcji.

teraz zauważyłam, że w ustawieniach miałam suwaczki wyłączone, teraz też Wasze widzę ;)
Nadżerka lubi pokazać się w ciąży, ja też przed nic nie miałam a teraz jakaś malutka jest. Dla Twojego spokoju niech Twój lekarz weźmie Cię na fotel [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dzień dobry :)

@olaaa7 oby przeszło jak najszybciej! A zauważyłyście, że jest już trochę jaśniej rano i dłużej popołudniu...? :)

Pomyśl że po 6 latach ma lepszy sprzęt i jest o 6 lat praktyki mądrzejszy, więc na pewno i teraz zwróciłby uwagę :tak:

@martaaa515, tak źle i tak niedobrze :) jak nic się nie dzieje to też się denerwujemy. Babom nie dogodzisz no :D
Haha, no racja[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny :* 10 stron nadrobione :D
Wszystkim które chorują życzę zdrówka! :* mi chyba brzuch urósł jak wstanę i się ogarnę to wstawię zdjęcie brzuszka to porownacie :) rano jak poloze się na plecach jeszcze bez sniadania to wyraźnie czuje macice juz jest blisko pępka czy to możliwe? U mnie 16 tydzień i 5 dzien :)
Ponoc na tym etapie jest w polowie drogi do pepka[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja leżenia ciąg dalszy :( całą noc bolała mnie głowa i nic a nic nie mogłam spać aż w końcu rano się przełamałam ( nie lubię leków w ciąży ) i wzięłam paracetamol... :( już nie wytrzymałam... Do tego ten kaszel i katar... Masakra..
Czuję się jak kupa :(

p19u3e3kdpacvxaz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wspolczuje. Oby szybko przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć