Margana
Fanka BB :)
Ja nie mam wyjscia[emoji53]Ja już sobie nie wyobrażam jazdy autobusami. Bez auta bym zwariowała.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mam wyjscia[emoji53]Ja już sobie nie wyobrażam jazdy autobusami. Bez auta bym zwariowała.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi zostaly troche wieksze[emoji5]No nie mów?! Poważnie aż tak urosły? Ja mam 75c, czasem 75b, też widzę że troszkę zrobiły się pełniejsze chociaż bardziej widzę po sutkach bo są jakby większe, a po ciąży biust wraca do swojego rozmiaru czy zostaje coś więcej? Nie powiem ale by mnie to ucieszyło![]()
Mnie się wydaje, że będzie widać tylko pęcherzyk ciążowy, bo za wcześnie na zarodek i serduszkoDziewczyny, na co powinnam się przygotować? Dzisiaj mam 4 tydz 1 dzien - lekarz bedzie robil usg? A jesli bedzie to powinno juz byc cos i widac? I jak nie bedzie widac to dramat czy jest wczesnie i moze sie jeszcze chowac maly zelek? Nie chce spanikowac jak cos pojdzie inaczej niz mi sie wyobraza, ze powinno byc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie się wydaje, że będzie widać tylko pęcherzyk ciążowy, bo za wcześnie na zarodek i serduszkoNie ma co panikować po prostu jest za wcześnie
![]()
Hej! Ja OM miałam 3.10 i idę jutro na pierwszą wizytę.Hej.
Mam pytanie.
Om była 2.10 -umówiłam sie do lekarza na 15.11, czy nie za szybko? Moze jeszcze poczekać?
Ania
Jest bardzo wczesnie, moze jeszcze nie byc nic widac i bedzie to normalne. Ja bylam w 4+4 i bylo widac tylko mala jamke w macicy, a na tym etapie wiele sie zmienia z dnia na dzien. I duzo zalezy od sprzetu.Dziewczyny, na co powinnam się przygotować? Dzisiaj mam 4 tydz 1 dzien - lekarz bedzie robil usg? A jesli bedzie to powinno juz byc cos i widac? I jak nie bedzie widac to dramat czy jest wczesnie i moze sie jeszcze chowac maly zelek? Nie chce spanikowac jak cos pojdzie inaczej niz mi sie wyobraza, ze powinno byc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wydaje mi się że pęcherzyk będzie widaćNa serducho to na pewno za wcześnie, pytanie czy może być tak że nie będzie widać absolutnie nic...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jest bardzo wczesnie, moze jeszcze nie byc nic widac i bedzie to normalne. Ja bylam w 4+4 i bylo widac tylko mala jamke w macicy, a na tym etapie wiele sie zmienia z dnia na dzien. I duzo zalezy od sprzetu.
A i moze sie zdazyc tak, ze lekarz nie zrobi usg. Ciezko powiedziec, musisz byc przygotowana na wszystko.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom