Margana
Fanka BB :)
Ja nieA macie już w karcie ciąży wpisany termin porodu wg USG?
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nieA macie już w karcie ciąży wpisany termin porodu wg USG?
Ja na razie nie, może po połówkowym, ale jak dotąd różnice wychodziły ok 1-2 dni, więc praktycznie żadneA macie już w karcie ciąży wpisany termin porodu wg USG?
Sporo urósłMoj brzuszek i jak myślicie urósł?
Mój to przy Twoim to taki jakby wcale go nie było. Ciekawe jak to będzie w późniejszym czasie, czy te nasze brzuszki podgonią te większa czy już będą mniejsze do końca.Ja jeszcze nie mam [emoji4]A macie już w karcie ciąży wpisany termin porodu wg USG?
No właśnie też jestem ciekawa bo w poprzedniej ciąży taki brzuszek miałam dopiero gdzieś w 25 tygodniu ciążySporo urósłMój to przy Twoim to taki jakby wcale go nie było. Ciekawe jak to będzie w późniejszym czasie, czy te nasze brzuszki podgonią te większa czy już będą mniejsze do końca.
To miałyśmy tak samoJa też odstawiłam anty i dostałam okres z odstawienia 2 października i zaszłam w tym pierwszym cyklu
A długo brałaś anty? Ja 12 lat z 2 przerwami, których przerwą nazwać w sumie nie można bo jakoś 2-3 miesiące tylko.
Moj brzuszek i jak myślicie urósł?
Dziewczyny nie martwcie sie, ze jeszcze brzuszkow nie macie. Chociaz na koniec nie bedziecie wygladac jak slonice[emoji6]Sporo urósłMój to przy Twoim to taki jakby wcale go nie było. Ciekawe jak to będzie w późniejszym czasie, czy te nasze brzuszki podgonią te większa czy już będą mniejsze do końca.
DziękiDziewczyny nie martwcie sie, ze jeszcze brzuszkow nie macie. Chociaz na koniec nie bedziecie wygladac jak slonice[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017