Margana
Fanka BB :)
Roznie z tym bywa, ale zawsze masz prawo sie pytac o wszystko[emoji5]Mam nadZieję, że będą o wszystkim informować... Po co dziecko biorą i co mu będą robic
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Roznie z tym bywa, ale zawsze masz prawo sie pytac o wszystko[emoji5]Mam nadZieję, że będą o wszystkim informować... Po co dziecko biorą i co mu będą robic
![]()
A kogo należy zapytac?Roznie z tym bywa, ale zawsze masz prawo sie pytac o wszystko[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Kiedys byl urlop tacierzynski 2 tygodnie. Nie wiem czy cos sie zmienilo.Kobitki a powiedzcie mi jak to u nas w Polsce jest ... Czy tatusiowie po urodzeniu dziecka dostają jakiś urlop ? I ile on trwa?
![]()
No właśnie ja też nie wiem ...Kiedys byl urlop tacierzynski 2 tygodnie. Nie wiem czy cos sie zmienilo.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Smoczek canapola taki bardziej splaszczony. Jeszcze nie wiem co bedzie dowiem sie moze 1 lutego. A smoczek niebieski ale ma gwiazdke i corka stwierdzila ze i dla dziewuszki moze byc (liczy ze to dziewczynka bedzie)Neutralneale chyba bedzie u Ciebie chlopczyk tak ? Czy jeszcze nie wiesz, nie pamietam [emoji14] ale sliczne
a smoczek z jakiej firmy ? Zwykly czy w ksztalcie brodawki ?
Z tego co pamietam to 2 tygodnie do wykorzystania przez 1 rok dzieckaKobitki a powiedzcie mi jak to u nas w Polsce jest ... Czy tatusiowie po urodzeniu dziecka dostają jakiś urlop ? I ile on trwa?
![]()
Z tego co pamietam to 2 tygodnie do wykorzystania przez 1 rok dziecka
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom