gfusiarz
Fanka BB :)
Dziękuję!!Tu masz z Maxi Cosi Citicena super bo tylko 1749zł. Są też z innymi fotelikami.
Link do: Wózek Bebetto Holland 3w1 2017 Fotel MAXI COSI CITI - Wózki wielofunkcyjne - EntliczekPentliczeksklep.pl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję!!Tu masz z Maxi Cosi Citicena super bo tylko 1749zł. Są też z innymi fotelikami.
Link do: Wózek Bebetto Holland 3w1 2017 Fotel MAXI COSI CITI - Wózki wielofunkcyjne - EntliczekPentliczeksklep.pl
Nie ma za coDziękuję!!![]()
Właśnie na żywo go oglądałam (oczywiście się od razu zakochałam bo jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach) i da się włożyć i z boku i z obu stron coś do tego kosza. Kosz jest niby pojemy tylko skonstruowany jakby na pionowoTe kosze sa dziwne mam.wrazenie ze tam nic nie wejdzie ciekawe jak na zywo
No wlasnie kurcze ten kosz na pion mi nie pasuje pojde na zakupy nawale rzeczy i co wypadna miWłaśnie na żywo go oglądałam (oczywiście się od razu zakochałam bo jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach) i da się włożyć i z boku i z obu stron coś do tego kosza. Kosz jest niby pojemy tylko skonstruowany jakby na pionowoi można go też ściągnąć, spakować zakupy i dopiero zawiesić. Pytałam już kilku osób o te kosze i opinie są różne ale większość nie ma problemu ze wkładaniem rzeczy. Chociaż przy spacerówce wydaje mi się, że będzie to jeszcze bardziej utrudnione.
Wypaść nie wypadnie bo jest zamykany na zamekNo wlasnie kurcze ten kosz na pion mi nie pasuje pojde na zakupy nawale rzeczy i co wypadna mi![]()
Ooo zobacz, Twój kolorekSwoją drogą jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach w necie
Zobacz załącznik 836633
Mega!!!! Ciul z koszemhahah
Wypaść nie wypadnie bo jest zamykany na zamek![]()
Buahaha ja sie wlasnie boje ze jak bede patrzyla na necie to jeszcze wiecej mi sie spodobaNo też tak myślę, pięknie wygląda [emoji7] Czemu nie mogę mieć 3 wózków haha
No i po co pokazałaś ten kolor ?Buahaha ja sie wlasnie boje ze jak bede patrzyla na necie to jeszcze wiecej mi sie spodoba![]()