olaaa7
Fanka BB :)
Ja dziś zupka ogórkowaJa ogarnęłam dom po śniadaniu, i już gotuję barszcz biały na obiadek, później muszę wyjść do ludzi trzeba się wkoncu ogarnąć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dziś zupka ogórkowaJa ogarnęłam dom po śniadaniu, i już gotuję barszcz biały na obiadek, później muszę wyjść do ludzi trzeba się wkoncu ogarnąć![]()
A mi w snie wlasnie lekarz powiedzial ze bedzie synek, pozniej trzymalam chlopca na rekach, a dzisiaj rodzilam a pozniej zajmowalam sie nim w domu i widzialm tez siusiolka.Witam, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Proszę nas tu od razu informować ile dzieci już ważą
Mnie zawsze jak się śni dziecko to jest dziecko i nie wiem cy dziewczynka czy chłopczyk bo tylko trzymam takie zawiniatko :/ czyli totalna niespodzianka, nie mam żadnych trafień, chociaz ostatnio tak sobie pomyślałem że pewnie drugi chłopczyk będziea powiem wam że szkoda że nie mam bliźniaków byłaby dziewczynka i chłopcy sprawa rozwiązana
najważniejsze żeby zdrowe i donosic
![]()
Ola jak zapas ogórków maszJa dziś zupka ogórkowa![]()
Ja ogarnęłam dom po śniadaniu, i już gotuję barszcz biały na obiadek, później muszę wyjść do ludzi trzeba się wkoncu ogarnąć![]()
Witam!Termin mam na 15 lipca ciąża po poronieniu udało się po pierwszej @.Narazie jest wszystko dobrze...
Mam już małego urwiska ma 3 latkaA mi w snie wlasnie lekarz powiedzial ze bedzie synek, pozniej trzymalam chlopca na rekach, a dzisiaj rodzilam a pozniej zajmowalam sie nim w domu i widzialm tez siusiolka.
Chyba, ze by Ci sie trafily dwie dziewczynkito wtedy trzeba znowu czekac na chlopaczka
![]()
WitajWitam!Termin mam na 15 lipca ciąża po poronieniu udało się po pierwszej @.Narazie jest wszystko dobrze...
Ja dziś zupka ogórkowa![]()