ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Haha zaraz ma mi przyjść chyba taka sama;pppp nawet kolorem właśnie czekam na kuriera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha zaraz ma mi przyjść chyba taka sama;pppp nawet kolorem właśnie czekam na kuriera
No super zakup!Dziękuję udalo sie moge sie pochwali moim nowum zakupem![]()
Ja dalej piję parzoną kawę z fusami i one zawsze trafiają do zlewu, a rury maja się dobrze
![]()
Strasznie wygodna jest juz probowalam ale zobacze dzos w nocyHaha zaraz ma mi przyjść chyba taka sama;pppp nawet kolorem właśnie czekam na kuriera))
![]()
![]()
![]()
Na tel jest bardzo przyjemna apka, nazywa się "zmniejsz zdjęcie"Na tel pisze to nie mam mozliwosc w princie zmienic ale screena tez mi odrzuci ze za duzy format:/
[emoji1] [emoji1] ja w przyszłym tygodniu jadę w odwiedziny do matki chrzesnej mojego synaNo to praktycznie razem rodzimy[emoji7]
No mój mąż mówi że jeszcze kolejnego balona nam w łóżku trzeba:0 że chyba pora nauczyć się sofę rozkładać hahahaStrasznie wygodna jest juz probowalam ale zobacze dzos w nocy![]()
Hahahaha to było pierwsze co dzisiaj pokazał [emoji23] bezwstydnik mały [emoji7][emoji23]GratulacjeJakie ciekawe ujęcie
![]()
Jaka ładna poduszeczka
Zobacz sovie te Mikado co ja mam. Ja za wersje 2w1 zaplacilam 1000zl, ale to bylo 6 lat temu. Teraz moze byc troche powyzej tysiaca. A...zamawialam bezposrodnio od producenta.Ola i on ma dużą gondolę? Przy Twoim wzroście się dobrze prowadził? Mąż mi pozwolił wybrać wózek do 1000 zł, ale to chyba nie możliwe :/ Chyba, że znajdę fajny używany.