gabrika
Fanka BB :)
A tu sie pochwale lazienkajeszcze zostalo nam kuchnie zrobic ale plytki juz sie klada
Zobacz załącznik 836711 Zobacz załącznik 836712 Zobacz załącznik 836714
Bardzo ładna łazienka
Urządzacie nowe lokum? Domek czy mieszkanie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tu sie pochwale lazienkajeszcze zostalo nam kuchnie zrobic ale plytki juz sie klada
Zobacz załącznik 836711 Zobacz załącznik 836712 Zobacz załącznik 836714
Ale macie fajnie dziewczyny, blisko siebie mieszkać. Ja niestety w najbliższej okolicy nie mam żadnej koleżanki z forumO rety, pewnie, że kojarzęMoi rodzice mieszkają niedaleko Dobczyc
![]()
Wow, ale sie pokazal[emoji3] Super! Gratulacje!![]()
Chłopczyk [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ale macie fajnie dziewczyny, blisko siebie mieszkać. Ja niestety w najbliższej okolicy nie mam żadnej koleżanki z forum![]()
To już duża dzidzia będzie21+3
Robią od 20 do 22+6, żeby było dobrze widać
Chyba, że wcześniej u mojego gin maleństwo pokaże, co tam ma między nóżkami, ale jak na razie to wyjątkowo wstydliwe jest
![]()
Siemianowice ŚląskieA skąd jesteś?
U mnie robią od 20tc.To już duża dzidzia będzieJa mam nadzieję, że w moim skończonym 19tc będzie już dobrze wszystko widać bo nie chce już przekładać wizyty. Najwyżej jakby dzidzia była za mała to powiedzieli, że wtedy przełożą wizytę bezpłatnie
![]()
Ja jestem z Chorzowa to nie tak daleko [emoji28]Ale macie fajnie dziewczyny, blisko siebie mieszkać. Ja niestety w najbliższej okolicy nie mam żadnej koleżanki z forum![]()
A gdzie dokladnie? Kto by nie kojarzyl DobczycO rety, pewnie, że kojarzęMoi rodzice mieszkają niedaleko Dobczyc
![]()
To jak to nie masz nikogo blisko, co? [emoji14]Siemianowice Śląskie