Marzycielka
Fanka BB :)
Dziewczyny, a te ktore sa w ciazy po raz drugi, trzeci, czwarty, to juz wszystkie ruchy czujecie? Jak juz ktos pytal, to wybaczcie, ale nie zauwazylam. Sama jestem w 3 ciazy, dzis mam tydz 15+4 a ruchow wcale nie czuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w 3 ciąży i czasami wydaje mi się że czuję ruchy ale pewności nie mam (15+5)Dziewczyny, a te ktore sa w ciazy po raz drugi, trzeci, czwarty, to juz wszystkie ruchy czujecie? Jak juz ktos pytal, to wybaczcie, ale nie zauwazylam. Sama jestem w 3 ciazy, dzis mam tydz 15+4 a ruchow wcale nie czuje.
![]()
Ja mam 17+1 I też nie czuje. Drugie dziecko. Nie martwię się tym. Z córką czułam w 21 tygodniu. Mam jeszcze czasDziewczyny, a te ktore sa w ciazy po raz drugi, trzeci, czwarty, to juz wszystkie ruchy czujecie? Jak juz ktos pytal, to wybaczcie, ale nie zauwazylam. Sama jestem w 3 ciazy, dzis mam tydz 15+4 a ruchow wcale nie czuje.
![]()
I nie zginac reki, tylko na wyprostowanej zaciskac.Żeby się siniaki nie robiły po pobieraniu krwi trzeba dość mocno i na długo przycisnac gazik po pobraniu (w ciąży nawet 2x dłużej niż wcześniej)
![]()
Ja też jestem w trzeciej i nie czuję ruchów. Mam tak położone łożysko, że się nie zanosi żebym szybko poczuła. Jestem w 15+3.Dziewczyny, a te ktore sa w ciazy po raz drugi, trzeci, czwarty, to juz wszystkie ruchy czujecie? Jak juz ktos pytal, to wybaczcie, ale nie zauwazylam. Sama jestem w 3 ciazy, dzis mam tydz 15+4 a ruchow wcale nie czuje.
![]()
Super, ze wszystko ok[emoji5]Witam się powizytowo. Wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Miałam tylko szybkie usg, wiec pomiarów nie robiła. Następna wizyta 5 marca i wtedy będę miała robione usg połówkowe i może wtedy się dowiem kto mnie zamieszkuje
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w drugiej ciazy, dzis 16+0 i od 2 tygodni czuje, ale jeszcze nie za czesto.Dziewczyny, a te ktore sa w ciazy po raz drugi, trzeci, czwarty, to juz wszystkie ruchy czujecie? Jak juz ktos pytal, to wybaczcie, ale nie zauwazylam. Sama jestem w 3 ciazy, dzis mam tydz 15+4 a ruchow wcale nie czuje.
![]()
Ola i on ma dużą gondolę? Przy Twoim wzroście się dobrze prowadził? Mąż mi pozwolił wybrać wózek do 1000 zł, ale to chyba nie możliwe :/ Chyba, że znajdę fajny używany.