Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie bardzo pomaga amol zewnętrznie (na czoło), poza tym inhalacje - ale to na ból głowy spowodowany chyba zatokami (z którymi nigdy wcześniej nie miałam problemu)A jak paracetamol nie działa?Mi nie działa więc muszę wytrzymać ten ból mam nadzieję,że nie długo to przyjdzie
A który to już tydzień?Ja jestem w drugiej ciąży, poprzednia zakończyła się w 19t w czerwcu i już czuję ruchywięc pewnie mam maluszka z przodu a łożysko z tyłu
i raczej nie sądzę żebym pomyliła to z czymś innym bo wcześniej czegoś takiego nie czułam... Poprzednio poczułam ruchu w 18t.. Może jakiś wpływ ma także budowa ciała, nie wiem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Synuś mamusi![]()
Chłopczyk [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
@klaudiaa975 tak mam dziurkę po kolczyku ale raczej już zarosła [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Tak jak w suwaczkuA który to już tydzień?
@klaudiaa975 z tym 13stym to są zabobonyNie ma co w nie wierzyć
Już kilka razy miałam tak, że 13tego w piątek przytrafiło mi się coś super szcześliwego
Tak więc, nie zwracaj na to uwagi i bądź dobrej myśli
![]()
Właśnie do mnie dotarło, że mamy ten sam termin... Spostrzegawcza jestem w tej ciąży, nie ma co [emoji23] [emoji23] [emoji23]Tak jak w suwaczku16+3
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Tak?Właśnie do mnie dotarło, że mamy ten sam termin... Spostrzegawcza jestem w tej ciąży, nie ma co [emoji23] [emoji23] [emoji23]
![]()
Ja dzisiaj też 16+3 (suwaczek się aktualizuje co parę dni...)Tak?ten sam???? Nawet nie wiem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]