_agnieszka_
Moderatorka
Idę w końcu robić krem, potem będę nadrabiać [emoji14]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, to pierwsze ale to nie są trisomie tylko ryzyko zatrucia ciążowego.To wynik prenatalnych pierwszych?A czemu ryzyko Ci takie wyszło?
![]()
No mam na tel, tyle że ja z tel nie lubię korzystać jeśli nie muszę, wolę na laptopie![]()
W sumie to z takich wiekszych rzeczy to musimy kupic lozeczko, fotelik i wanienke ze stelarzem. No ale wiadomo dochodzi mnustwo drobiazgow i tak konca nie ma.No jest ciezko, zwlaszcza, ze ceny sa jakie sa. A wiekszosc rzeczy procz ubranek wypada kupic nowe.
Chyba z wywiadu to wyniknelo. Masz jakies problemy zdrowotne? Wysokie cisnienie?Tak, to pierwsze ale to nie są trisomie tylko ryzyko zatrucia ciążowego.
Nie mam pojęcia skąd się to wzięło i bierze ale mam nadzieję, że mnie to ominie...
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Kurcze a u mnie czegoś takiego nie obliczali... Tzn nie mam takiego wyniku... A lepiej być przygotowanym, że na coś trzeba uważaćTak, to pierwsze ale to nie są trisomie tylko ryzyko zatrucia ciążowego.
Nie mam pojęcia skąd się to wzięło i bierze ale mam nadzieję, że mnie to ominie...
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No ja już myślałam z spanie mi minelo. A od dwóch dni porażka normalnie jestem tak strasznie zmęczona;(((Dzisiaj jakiś taki dziwny dzień jest...
Koty wariują, biją się jak nigdy, szaleją i w ogóle.. Chwilami mam ochotę je powiązać... [emoji23]
A mnie się chce spać...i to tak mega...
Idę zrobić sobie cacao, może mnie trochę postawi na nogi
A do tego mam mdłości gorsze niż na początku.. Mam nadzieję, że cacao ich nie nasili![]()
![]()
W sumie to z takich wiekszych rzeczy to musimy kupic lozeczko, fotelik i wanienke ze stelarzem. No ale wiadomo dochodzi mnustwo drobiazgow i tak konca nie ma.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017